Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Најјако ќе биде да договорат цена со Реал за Мората и после во последен момент да им го спуштат, со откажување на трансферот и купување на Лукаку [emoji23]
Епа делумно и тоа се случи.

http://m.bbc.com/sport/live/40457236

Еве и БиБиСи потвтдува.

Топ зделка за нападот според мене.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Нас не нема, не нема на трансфер пазаров и одреден ден со едно кафе посабајле све што фалело и не фалело ќе купат :pos:

Има Бога, ќе се откажев од тимов ако го донесоа Мората.

Lele lele lele!
Ima da gi bushi site po red.

Епа делумно и тоа се случи.

http://m.bbc.com/sport/live/40457236

Еве и БиБиСи потвтдува.

Топ зделка за нападот според мене.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Баш сабајлево прочитав некаде дека Реал ни одбиле понуда вчера и дека барале 90м евра. Лукаку го земаме за 85. Ем поарен, ем поефтин. :D

Иначе моментално тој е со Погба во Америка на одмор. Едвај чекам да ги видам на терен заедно. :vozbud:

Послужи Руни за последен пат :) нека му е со среќа во Евертон, нека избуши некој ривал од догодина.

Послужи Руни за последен пат :) нека му е со среќа во Евертон, нека избуши некој ривал од догодина.
The move for Lukaku is not connected to talks aimed at taking Wayne Rooney to Everton.

The move for Lukaku is not connected to talks aimed at taking Wayne Rooney to Everton.
:facepalm:

Сигурно не е на документи поврзан ама уживај си дека не е make weight дбеелото.

Тоа е тоа се гледаше дека на Реал не им се дава Мората кој ги ебе ете им го нека му грее клупа :D

:facepalm:

Сигурно не е на документи поврзан ама уживај си дека не е make weight дбеелото.

Па и на документи, Јунајтед 2 години изгледа ке му дава плата. :facepalm:

Каков почеток на денов. Синоќа го пишав постов.

Камо среќа Јунајтед да го потпише Лукаку.

Послужи Руни за последен пат
И јас ова сакав да го кажам, само се нека биде официјално. И мило ми е што дебелото останува во ПЛ, се надевам дека ќе си ја врати формата колку толку и ќе настапи на Светското наредното лето.

Па и на документи, Јунајтед 2 години изгледа ке му дава плата. :facepalm:

Каков почеток на денов. Синоќа го пишав постов.
Да бе али за 75 го добиваме, убаво посочи Боро, требаше 100.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom