Па кој да го земеме бе Џони,Иван Кампо?
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Не се квалитет за Јунајтед,ништо посебно не се двата,сега јас не сум некој скаут или генерален менаџер или пак било каков фактор за да кажам кој да купат ама Мората и Лукаку не се тој квалитет што му е потребен на Јунајтед,ако ме прашаш мене најдобро е да купат двајца асолни средни играчи,едно квалитетно крило и во напад да тераат со Рашфорд ќе бидат многу попродуктивни отколку да фршнат 90+ милиони на преценети копита што нема никаков апгрејд да направат ....ама сепак Ман Ју како бренд мора да мисли и на маркетингот па затоа ваков трансфер ќе му дојди како фул хаус во покер и ќе се налапаат пари од спонзори и дресој....и догодина пак 5-то место доста е[DOUBLEPOST=1499301458][/DOUBLEPOST]
Челзи ќе мора да купува напаѓач (или два) така да не знам колку ќе можат да си дозволат паметно да размислуваат
Или ќе остани Коста,или ќе откопаат некој како Батушаи па ќе тераат со него...реално нема некој избор на пазарот за напаѓач а и помладите играчи го немаат тој квалитет..премногу се напумпани и преценети од јавноста..кога ќе се сетам на Суарез,Агуеро,Левандовски,Торес,Тевез,Ибра,Кавани и останатите порано какви играчишта беа на 23-24 години,газеа буквално....сега помладите напаѓачи го немаат тој квалитет Белоти,Мората,Лукаку,Алкасер..праволиниски играчи, ништо посебно