Фудбалски/трансфер дискусии

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
Дај му казнени :coffee:
Темата се знае што е, за трансфери и позајмици, не за некој играч од Дармштад, Фулам, Љеганес дека продолжил договор, што во денешно време ништо не мора да значи дека ќе остане играчот сигурно. Имаме теми за топ лигите како и оваа генерална дискусија за тие работи. Си кажав пошо ми смета. Е сега како сакате разберете ме. Ако мислите дека треба, слободно објавувајте си што сакате.

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Дај му казнени :coffee:
:kuracc:

Темата се знае што е, за трансфери и позајмици, не за некој играч од Дармштад, Фулам, Љеганес дека продолжил договор, што во денешно време ништо не мора да значи дека ќе остане играчот сигурно. Имаме теми за топ лигите како и оваа генерална дискусија за тие работи. Си кажав пошо ми смета. Е сега како сакате разберете ме. Ако мислите дека треба, слободно објавувајте си што сакате.
Ок значи само официјални трансфери и позајмици разбрав што сте напнале :icon_mrgr:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.726
Поени од реакции
22.874
@Макед0нер дај непотребно да не ја пуниме темата за официјалнисо трансфери со играчи кои продолжиле договор. Тука објавуваме на оваа тема играчи кои продолжиле договори и тоа играчи за кој имало шпекулации или се квалитетни играчи. Значи да не ја трупамте темата Официјални трансфери со новости како тоа некој продолжил договор. Секој кога види дека има објава во таа тема очекува да има објава за трансфер, не за продолжување договор.
Таман мислиш ќе објават Алексис во Баерн, ќе те заебат со некој продужен договор. :P :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
'Данило - убав трансфер. Добар играч, млад, доколку го заобиколат повредите може да биде уште подобар. На пазарот, изборот за реални трансфер цели е многу тесен, особено кога се работи за играчи од одбраната. Ме радува тоа што не дадовме смешни 68 милиони за Алекс Сандро, за кого сметам дека е преценет играч генерално (солиден сосема, но засега ништо повеќе од тоа), а го зедовме Данило за дупло помала цена, стопер кој во најмала рака поседува идентични квалитети како бразилецов. '

Како изгледа грубо едно мислење на фан на Челзи моментално. :icon_lol:
Генијално.

:cuc:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
@Mad_Coko нели платиле Евертон околу 25 мил.евра за Сандро Рамирез или сум грешка?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
@Mad_Coko нели платиле Евертон околу 25 мил.евра за Сандро Рамирез или сум грешка?
Јас кај шо го видов трансферов пишуваше дека Евертон ја платиле откупната клаузола од 5.1м фунти.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
Јас кај шо го видов трансферов пишуваше дека Евертон ја платиле откупната клаузола од 5.1м фунти.
Ауу 6 мил.евра :pos:, сега читам и јас дека толкава клаузула имал. Пред неколку недели пошо како да сретнав некаде дека се зборуваше за сума од околу 25 мил.евра.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Толку е.
Доста ефтино го земаа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010
Па реално Сандро дојде како пропаднат талент од Барса. Сепак 6м се стварно ништо, глуп потег од Малага, анонимуси продаваат по 10 милиони, овие му ставиле 6 откупна клаузула. :facepalm: Мене ме нема нешто посебно импресионирано малиот, ама ај баш да видиме како ќе се снајде во ПЛ.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
A ти и Ули Хенес да не објавувате по 120 трансфери во еден пост, за и ние да фатиме некое лајкче. Фала на разбирање.
Беш лајкови, сега избришав пост со 3-4 само за да нема дупли во темата :D
А и мислам дека ги немам многу постови со повеќе трансфери.

И двајцата ме бевте превариле и го избришав постот :D
Јас кога ја отворив темата Цоко само Банега го постирал, па го постирав Сандро Рамирез.
После ти кога постираше гледам во постот на Цоко и Гоналонс и Рамирез, а подоле и кај тебе истите :D
Па бришев. Пошто секако ќе се појави четврт што со сила ќе се прави интересен и ќе ги постира истите и ќе им отворат работа на модераторите.

Значи кога постирате така повеќе, или сите одеднаш, или еден по еден испраќајте ги па нека се спојуваат мислењата. Така да ако некој во меѓувреме го постирал истиот ќе видите, ако некој во меѓувреме постирал друг трансфер уште подобро... 2 поста, дупло лајкови од дежурните на темата :D

Kajgana Shop

На врв Bottom