- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.714
- Поени од реакции
- 37.693
... види,Мислам дека тоа што јас мислев под асексуалност не е истото што и ти го мислиш, барем според поразвлеченово објаснение твое морам тоа да го заклучам. Не сум странец со биологијата, го знам ова што го кажа, само што благе везе нема со тоа што јас го говорев претјходно. Зборам за сексуална зрелост жено, не родова припадност. Бебе не искусува сексуални пориви, асексуално е, и низ развој понатаму како што расте како индивидуа постигнува сексуална зрелост.
Според твоиве постови на темава можам да заклучам неколку работи:
1) Сакаш да те ораат со коскен плуг, и си многу разочарана што денешните мажјаци ги немаат пенисите на нивните далечни предци, и го припишуваш тоа на некоја еволутивна нус-појава како моногамијата, што води кон заклучок нумеро дос:
2) Сакаш да те ораат повеќе мажјаци со коскени плугови, because fuck monogamy and its moral hipster maintainers, тоа довело до декоскенизација на пенисите од предците и сега биле грди и понеупотребливи од практична и хедонистичка гледна точка;
3) Не ги сакаш хомосексуалците затоа што во одреден дел од нивниот развој како индивидуи они стануваат геј и со тоа не се стрејт, и дополнително допринесуваат кон закржлавитис на пенисот и неговото, според тебе, очекувано исчезнување, а со тоа не само повеќе мажи со коскени пениси, него и воопшто мажи потенцијално заинтересирани за тебе;
4) Хомосексуалец се станува, не се раѓа, ама сепак некако успеа да не вметнеш во еволутивната гранка како фактор кој допринел кон мутацијата кај мажите низ историјата, особено кај пенисите и нивната поинаква, или неупотребна дејност, како суб-продукт од тие мутанти мажи, и сега сме дел од новата еволутивна нишка, која ќе го сотре машкиот пол од егзистенција. Како писател ентузијаст, мислам дека имаш одлична основа за прекрасен научно-фантастичен роман со социо-сексуални аспекти кои му даваат контраверзна димензија. Предлагам да почнеш да го пишуваш тоа, него ли да губиш време пишувајќи овде. Може ќе си новата Стефани Мејер, со малку повеќе edge.
5) Со романов, ако ништо друго, ќе најдеш на плејада орачи. Некои може со себе ќе имаат и коскени дилда.
тоа што вака агресивно настапуваш ми дава до знаење дека сум во право, као прво !
и дека во моментот си то што не треба да бидеш според природата, како второ !
а тоа што велиш да ме,,ораат,, повеќе мажјаци или еден тоа е сосема нормално, зависи само ако јас прифатам или не и НАЈНОРМАЛНО Е И ПРИРОДНО Е, ДА САКАМ ДА МЕ,,ОРААТ,,така напиша природата! оти јас сум ,,нивата,, ама не си Ти,
така, немој да бидеш љубоморен ни дека имаш ама како да немаш,, плуг,, , али нива никад не можеш да бидеш
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
п.с.
,,..Since the 1970 s, the consensus of the behavioral and social sciences and the health and mental health professions globally is that homosexuality is a variation of human sexual orientation, although some professionals maintain that it is a disorder and American Psychiatric Association declassified homosexuality as a mental disorder,,
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)