A
Avenger99
Гостин
Нели немаше ни едно?dobro e
kje imate za mastrubiranje.
edno obvinenie za anonimus od DUI
kakov kraj na kriminalnata DUI posle 17 godini delenje kolac vo vlasta
Нели немаше ни едно?dobro e
kje imate za mastrubiranje.
edno obvinenie za anonimus od DUI
kakov kraj na kriminalnata DUI posle 17 godini delenje kolac vo vlasta
eve na primerШо подразбираш за ситни риби? Па тие пониски ешалони се најзаслужни за ова дереџе во кое се наоѓаме,нивното слугување.
Јас би бил среќен доколку паднат апс разни кримо директорчина,советничина,пратеници, по некој крадоначалник, потрчковци и .... Да видиш како само се менуваат работите на подобро, не зборам само на локално ниво, зборам општо, се учи лекција шо има огромно значење за државава, и за сите нас.
toa e toaИма барање за притвор на нивниот координатор.
neliНели немаше ни едно?
Викаше нема ниедно, ете има. Сега слободно пушти си ја бугарската химна, сигурно и текстот го знаеш.eve na primer
vo TNT se obvineti i sluzbenicite sto birale firma za rusenje od koga sve `legalno` bilo odluceno od mile,grujo i toni
poso rekovme ideme do kraj so cistenje na mocuristeto
osven kaj DUI[DOUBLEPOST=1498770098][/DOUBLEPOST]
toa e toa
poso nego so slusavme vo razgovorite kako delat sudovi i apelacii megju musa i mijalkov
zatoa anonimusot sea e obvinet od SJO
bre bre
kako za nekoi sto 2 godini vikavte `nema pravda,nema mir` bajagi so malce se zadovoluvate
but then again
ova za vas nikad ne bese borba za pravda.
ti bi sakal toa a? sea raat da bidete od kritika poso neli `ama vmro...`Викаше нема ниедно, ете има. Сега слободно пушти си ја бугарската химна, сигурно и текстот го знаеш.
SJO ja imase mojata poddrska pred da pocne da podnesuva obivnenija@lans дуи стварно ми личи дека е чесна партија. Поточно покрај твојата дпне и Ал Капоне наликува на обичен аматер џепарош.
1000 пати ти иам повторено, ама ај пак - стоиш на страната анти-СЈО и поддржуваш негови опструктори. Зошто бе не напиша еден пост во кој ќе дадеш некаква поддршка за СЈО? Дека треба да му се даде бесконечен рок, поголеми ресурси и поширок пристап до информации за истраги - не мислиш дека така ќе летнат повеќе глави од дуи? Или полесно ти е да ни ги сервираш курир и инфомакс во квази-левица обланда?
Ако, ако, само терај....му треба на паторот поддршка сега - бидете околу него. Ене сте почнале "спонтано" да се собирате пред суд, гревчиња.
Мислам дека е тоа минорно за нив.Се знае која е целта на странски-инсталираните СЈО:
- обвинение за Македонија и нејзините соучесници: С.М., Г.Ј.,М.И., М.П...., нејзино ставање у затвор и одземање на све што украла овие десетина години од својот сопствен народ и трупала по сметки на Кипар, Кајмански Острови и Белизе.
На Македонија ќе и беше најпаметно на време да се повлече и од врвот на ВМРО ДПМНЕ и од власта и со украдените пари сега да пијуцка на некој тропски остров, али тоа е - Delusions of Grandeur и Хитлера го однесе у пропаст.
to ceco@lans знам дека ти фали зврле кумашинот, лаличич, аневски...keep talking за "селективна правда".
На добар пат си да го стигнеш џокица и неговите трагикомични постови на кои пола форум се сука по под од смеење.
На 11 годишно тотално контролиран (не)правен систем, тебе некој друг ти е крив....преминуваш од скриен промотер на курир булшит њуз у апла сендвич со отворен напад на се' што антипаторот. Браво!
ja sum bugarofil use pred da stane INОпа @lans !
Сдсмовец стана, а?