- Член од
- 3 мај 2017
- Мислења
- 251
- Поени од реакции
- 171
3,5 месеци :/Kolku vreme cekas bratce, ja vise 5 mesec:/ da se nadevam ke bide cim pocnaa. Toa ni preostanuva
3,5 месеци :/Kolku vreme cekas bratce, ja vise 5 mesec:/ da se nadevam ke bide cim pocnaa. Toa ni preostanuva
Pravi proverka viceprezidentot sto treba da potoise...Прегледај го приврзокот 173531 што означува ова и колку време трае ? Денес ми се смени
Дека е одобрено од совето по гражданство и се дава на вицепрезидентот за указ, такво нештоPravi proverka viceprezidentot sto treba da potoise...
a kakov status imase pred ovoj?
Се надевам дека ќе ми одобрат, а знаеш колку време од прилика се чека со овој статус ?Имаше претходно случај од проверка на вицепрезидентот, му издадоа указ. Ајде оптимизам само што не се знае уште колку време ќе чекаме. Јас 3,5 месеци бев со статус Молбата ви е разгледена од комисијата за гражданство с положително становниште се чека указ од вицепрезидента на РБ. Сега белким ќе трае пократко овој статус Проверка од вицепрезидента![]()
a so sto dokumenti za poteklo si?i dali ti bea dostaveni orginalite?[DOUBLEPOST=1498757833][/DOUBLEPOST]Имаше претходно случај од проверка на вицепрезидентот, му издадоа указ. Ајде оптимизам само што не се знае уште колку време ќе чекаме. Јас 3,5 месеци бев со статус Молбата ви е разгледена од комисијата за гражданство с положително становниште се чека указ од вицепрезидента на РБ. Сега белким ќе трае пократко овој статус Проверка од вицепрезидента![]()
so sto dokumenti za poteklo si ?[DOUBLEPOST=1498757939][/DOUBLEPOST]I mene denes mi se smeni od Polozitelno stanoviste na proverka od viceprezidenta !
dokumenti za poteklo kakvi imase?Дека е одобрено од совето по гражданство и се дава на вицепрезидентот за указ, такво нешто
Со какви документи си ти ?Isto i mene mi se smeni vo proverka, ova nema kraj katastrofa :/