Така де, утре тие другите исто вака ќе ви викаат: Среќа што го имаме чичко Сем. Иначе сеа Заев сеуште ќе беше на власт.Епа тогаш чим е така, среќа што го имаме чичко Сем. Иначе сеа Груевски сеуште ќе беше на власт.
Па Beric Dondarrion има искуство во тоа. Тој гласал за Грујо пред неколку години, па се освестил, сега гласал за Заев па можеби пак ќе се освестува.Така де, утре тие другите исто вака ќе ви викаат: Среќа што го имаме чичко Сем. Иначе сеа Заев сеуште ќе беше на власт.
И така во круг. Дали ти и твоите, или тие што сега ги сменивте во фотељите, за чичо нема нема зима. За чичо Сем е важно само дека секогаш ќе има предавници и слепци да работат против националните интереси.
А ако не им одредат , што ќе биде оправдувањето ...Сега ќе биде многу интересно ако има одредат притвори. Ќе пиштат како змии.
Мора да бидат со иницијали за пред јавноста.http://www.jonsk.mk/wp-content/uploads/2017/06/СТАТИСТИЧКИ-ПОДАТОЦИ-ОБВИНЕНИЈА-29.06.2017.pptx
еве ја презентацијата,само што имињата се со иницијали,ама не е тешко да погодиш кои се хаххахаха
Бапни еден ладен Хајнекен и опушти се.СЈО е на тешки дроги
Секоја навивачка група која патува во странство прави вакви работи.Почна да функционира договорот за добрососетство.Никој не е уапсен.
ВО ДУХОТ НА ДОБРОСОСЕДСТВОТО: Бугарски навивачи го блокирале патот Куманово – Крива Паланка и испишале навредливи пораки кон Македонија!
http://infomax.mk/wp/во-духот-на-добрососедството-бугарск/
Мфф полицијата дошла и не можела ни еден да уапси.И се уште се тегнеле едно три саати.Е Заев ќе да е крив.Мф....Заев ги платил навивачите бе - тоа е вест. Кај ви отиде „креативноста“?
Нема приведени ,автобусите патуваат кон албанија ,200 евро казна за графитот.Навредливите пораки ги знае некој?
Зашто не стаат слики? Слики од графитите со навредлива содржина за Македонија и слики од блокадата на патот, која траела некое време. Плус, во текстот пишува дека навивачите сеуште се на патот и се опираат на приведување.
Некој би си помислил дека во веста на инфомакс има трули делови. Велам - некој, но не јас. Јас сум културен.
Колку си очаен, почна жал да ме фаќа за тебе.Мфф полицијата дошла и не можела ни еден да уапси.И се уште се тегнеле едно три саати.Е Заев ќе да е крив.