Фудбалски/трансфер дискусии

C

Castiel

Гостин
Бујрум оваа сезона пак ќе играат ЛШ,ќе видиме колку ќе бидат способни да му се спротистваат на Шпанските екипи со тие играчи
Џони трансфер периодот не е ни почнат. Не знам како одма донесувате такви заклучоци. Ќе пазари Баерн. Да не немаат пари случајно? Има време полека.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па не го кажувај некогаш Баерн БЕШЕ како ти да си бил сведок на сето тоа. Баерн веќе 50 и кусур години е бренд во светот на фудбалот.
Па сигурно БЕШЕ некогаш на ова ниво на Дортмунд..што мислиш Баерн уште од самото формирање беше бренд,силен,финансиски моќен како и сега?..дај не се глупирај жити очите дискутирај како што треба без навреди и понашање..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џони трансфер периодот не е ни почнат. Не знам како одма донесувате такви заклучоци. Ќе пазари Баерн. Да не немаат пари случајно? Има време полека.

Ќе видиме ,еве нивниот член @Uli Hoeneß кој заедно со Игорче се најинформирани на форумот за Германскиот фудбал тврди дека Кимих ќе игра десен бек..ако игра Кимих десен бек нека се откажат уште отсега за ЛШ

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Бујрум оваа сезона пак ќе играат ЛШ,ќе видиме колку ќе бидат способни да му се спротистваат на Шпанските екипи со тие играчи
Руди е земен чисто да пополни дупката на десен бек и евентуално да заигра во средина,ако е потребно.Земен е за 0евра,а ќе биде продаден во Дортмунд за година-две.Исто како Роде.

Суле е земен како талент,а дечкото очигледно знае да игра фудбал.Градба како германски тенк и може да се види дека поседува се што е потребно да постане ѕвер.На Баерн им беше потребен нов централен и Суле е полн погодок.Но тој нема загарантирано место како Ројс што имаше во Дортмунд.

Шпанските тимови не купуваат играчи како Руди ? Само топ играчи како резерви,а и како дубоки резерви ?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.368
Се дешаваат работи веќе 5 сезони. Уште ли да чекаме?

И прекини да хејташ како ненормален купување на млади таленти во Баерн, барем ти земи покриј ја таа муцка со епик фејл трансфери на Борусија.
Fejl transferi kako Götze, Sanches, Podolski, Breno, Benatia, Costa, Kirchhoff, Sosa, Santos. Kolku pari ovde lezat...i Dortmund ima flopoj ama ne vakvi.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Па сигурно БЕШЕ некогаш на ова ниво на Дортмунд..што мислиш Баерн уште од самото формирање беше бренд,силен,финансиски моќен како и сега?..дај не се глупирај жити очите дискутирај како што треба без навреди и понашање..
Умреа 2-3 професори по македонски јазик додека ти го објаснувам ова.

Значи да повториме:

1. Кога пишуваш „Некогаш беше“, тука се подразбира дека тој што го пишува истото бил присутен на тоа.
2. Кога пишуваш „Некогаш бил“ е сосема друга ситуација.

Не знам каде гледаш навреди, не плакај како Калимеро. Единствена навреда тука е твојата кон македонската граматика.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Што е куп? 2-3 примероци од нешто? 200? Како одлучи ти дека куп од нешто автоматски значи многу?

Се знае дека коа ќе пишеш куп се однесува на повеќе од 1 пример и тоа е тоа.

Не замарај со глупости, не изигравај професор и дискутирај ко шо треба.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.368
Суле ти е најталентиран германски дефанзивец. Позиција на која ги имаат Боатенг и Хумелс. Има и од кого да учи. Не знам како е тоа за заебанција и потсмев.

Sto da uci? Da ja gree klupata? Hummels vo negovi godini igrase i stana to sto e. Uberrotatorot Ancelotti tesko ke mu dava tolkava minutaza.

R

red.devil

Гостин
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Што е куп? 2-3 примероци од нешто? 200? Како одлучи ти дека куп од нешто автоматски значи многу?
Сериозно ја тупиш. Куп е синоним за многу во македонскиот јазик.
Дај не заебавај, ако немаш друг изговор дај му лајк и повлечи се поштено. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Умреа 2-3 професори по македонски јазик додека ти го објаснувам ова.

Значи да повториме:

1. Кога пишуваш „Некогаш беше“, тука се подразбира дека тој што го пишува истото бил присутен на тоа.
2. Кога пишуваш „Некогаш бил“ е сосема друга ситуација.

Не знам каде гледаш навреди, не плакај како Калимеро. Единствена навреда тука е твојата кон македонската граматика.
Што е битно јас како ќе го напишам тоа,зарем сите тука на форумот пишат на литературен македонски јазик?,важна е поентата побогу а не дали сум напишал "бил" или "беше" кога знајш и самиот што сакам да потенцирам.[DOUBLEPOST=1498734825][/DOUBLEPOST]@Stefan-kobe

Целта на Дортмунд беше да избори директен пласман во ЛШ и да ги помине групите во ЛШ..дури до 1/4 финале стигна и го освои купот преку Баерн Минхен.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.368

Abe sami kazuvaat ke zemat sto ke oatane pa ke se nadevaat na Robben vtori.

C

Castiel

Гостин
Sto da uci? Da ja gree klupata? Hummels vo negovi godini igrase i stana to sto e. Uberrotatorot Ancelotti tesko ke mu dava tolkava minutaza.

Не знам што си толку инат за суле. Долга е сезона 50+ Натпревари имаш. Ниеден тим во светот не игра само со двајца дефанзивци цело време. Бар 20 натпревари гарантирано ќе има Суле сезоната.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Или пак твојата кон македонскиот правопис.
glugluglugluglugluglu.....

Ајде сега, те молам професоре Стелт Днопертизовски, сподели ги останатите играчи кои го одбиле Баерн.

Kajgana Shop

На врв Bottom