Фудбалски/трансфер дискусии

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.368
И со Суловци и рудовци па не може дортмунд да им се приближи. Така да ти се тешиш дека земале такви играчи.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Se menuvaat raboti mnogu brzo vo fudbalot zdravje ke vidime sto ke se desi slednite sezoni.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во право си ,ама џабе му е на Игорче,Дортмунд никогаш нема да бидат толку силни за да се надигруваат со Баерн.Арсенал вечно четврти,овие ќе постанат вечно втори.:tvg:

И така,ќе купуваат играчи како Роде за 15 милиони евра.:pos::pos::pos: Слични како Топрак кој нема три чуке,Мор кој мисли дека е појак од Меси и од време на време ќе направат јак играч,ама џабе им е ,немаат шанса да го задржат.

Дортмунд ќе постанат како Монако,Порто и такви слични клубови т.е фабрика за играчи.. За бизнис ќе ги бива.:smirce:
Па и втори да се не е лошо,сепак за екипа што пред 12 години беше во банкрот сега се издигна на вакво ниво секоја сезона да играат во ЛШ и да ја поминуваат групната фаза е одлично..отом потом..можеби никогаш нема да го стигнат Баерн Минхен но со самото тоа што се втор најголем бренд во Германија е добра основа за да продолжат да напредуваат..тие веќе во Германија се фактор тоа неможиш да го одречиш.

Некогаш и Баерн Миннхен беше на вакво ниво па стигнаа до тоа што се денес,Германците знаат да работат рентабилно и за бизнис ги бива па не се сомневам дека Дортмунд ќе биди одлична екипа во иднина.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Објасни му го тоа на Стелт, тој рече дека Видал ги одбил и многу други, уште чекам да ми ги наброи тие многу други фудбалери што му направиле „назад“ на Баерн.
Реков куп други. Ако за тебе куп други и многу други е исто - врати се во основно.

А и немам намера да ти давам примери на тебе.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И со Суловци и рудовци па не може дортмунд да им се приближи. Така да ти се тешиш дека земале такви играчи.

Игорче тоа го потенцира во контекст на фановите и амбициите на Баерн Минхен а не во однос на фановите на Дортмунд,тие се ионака свесни дека неможат да се доближат до Баерн Минхен,ама Баерн Минхен не верувам дека ќе му парира на Реал/Барса со играчи како Суле,Гнабри и Руди..тоа сака Игорче да го кажи нон стоп

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Реков куп други. Ако за тебе куп други и многу други е исто - врати се во основно.

Wow Стелт опасниот, Стелт арогантниот, немал намера да ми дава примери. Извини што немаш примери па ми објаснуваш за непостоечката разлика помеѓу „куп други“ и „многу други“.

Класика Стелт потег, не знае што да каже, па се фаќа за образование, завршил дисперзирани додипломски студии на 28 години, студирал нецели 10, мисли дека го допрел врвот, всушност е блиску до дното.

Него, дај кажи ги играчите што му напраиле „назад“ на Баерн.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Se menuvaat raboti mnogu brzo vo fudbalot zdravje ke vidime sto ke se desi slednite sezoni.

Се дешаваат работи веќе 5 сезони. Уште ли да чекаме?

И прекини да хејташ како ненормален купување на млади таленти во Баерн, барем ти земи покриј ја таа муцка со епик фејл трансфери на Борусија.

C

Castiel

Гостин
Игорче тоа го потенцира во контекст на фановите и амбициите на Баерн Минхен а не во однос на фановите на Дортмунд,тие се ионака свесни дека неможат да се доближат до Баерн Минхен,ама Баерн Минхен не верувам дека ќе му парира на Реал/Барса со играчи како Суле,Гнабри и Руди..тоа сака Игорче да го кажи нон стоп
Суле ти е најталентиран германски дефанзивец. Позиција на која ги имаат Боатенг и Хумелс. Има и од кого да учи. Не знам како е тоа за заебанција и потсмев.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Објасни му го тоа на Стелт, тој рече дека Видал ги одбил и многу други, уште чекам да ми ги наброи тие многу други фудбалери што му направиле „назад“ на Баерн.
На Баерн им тераше инает Руди Фелер,спортскиот директор на Леверкузен и го даде за поефтино во Јуве.

Видал сакаше да замине и не сакаше да чека уште една година како Левандовски.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Суле ти е најталентиран германски дефанзивец. Позиција на која ги имаат Боатенг и Хумелс. Има и од кого да учи. Не знам како е тоа за заебанција и потсмев.

Бујрум оваа сезона пак ќе играат ЛШ,ќе видиме колку ќе бидат способни да му се спротистваат на Шпанските екипи со тие играчи

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
ама Баерн Минхен не верувам дека ќе му парира на Реал/Барса со играчи како Суле,Гнабри и Руди..тоа сака Игорче да го кажи нон стоп
А што го боли цеф Игорче Баерн на кој ќе парира и како? Нели гледаш дека на него му е само да пишува глупости против Баерн, го боли к*р Игорче дали парира Баерн или не.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813

Па куп други = многу други.

И коа влегуваш во дискусија и цело време замараш со реплики тогаш дискутирај ко шо треба, не си ти Груевски па да немаш намера да му даваш на Пеџа(Заев) примери.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кога е тоа некогаш Баерн беше? 1960?
Па сигурно Баерн не бил отсекогаш на ова ниво што е денес..1960,1950,1940..сепак некогаш бил безразлика кога и се издигнал на ниво како еден од најпопуларните брендови во светот воопшто..Дортмунд игра одлично досега на секое поле и напредува како клуб

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Па сигурно Баерн не бил отсекогаш на ова ниво што е денес..1960,1950,1940..сепак некогаш бил безразлика кога и се издигнал на ниво како еден од најпопуларните брендови во светот воопшто..Дортмунд игра одлично досега на секое поле и напредува како клуб
Па не го кажувај некогаш Баерн БЕШЕ како ти да си бил сведок на сето тоа. Баерн веќе 50 и кусур години е бренд во светот на фудбалот.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.632
Поени од реакции
22.368
Ja ne znam dali sum nejasnen ama barem eden razbira toa sto go objasnuvam. Nerealni forumdzii kolku sakas. Ne e ova menadzer igras 3 sezoni so napredok i gazis posle cel svet. Okolnistite se tie sto se i uspesite ili neuspesite treba po to da gi procenime. Vo Baern ocekuvaat so pravo sekoja godina prvo mesto vo bundes a vo Dortmund da se igra LS. Tie celi se realni so ogled na jacina. Toa ne znaci seka Dortmund ne saka da e prv ama mora da stavi realni celi. Baern bese prv ama ne se zadovolni so sezonata oti go sakaa i kupot i podaleku da stinat vo LS. A Dortmund poveke uspea od sto planirase oti go osvoi kupot.

Kajgana Shop

На врв Bottom