Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.582
Поени од реакции
59.331
ДК, овие беа едни од најпопуларните позадини за мобилни телефони пред едно 12-13 години :D

Caci u akcija .jpg Mafija.jpg Ne  mi go cepkaj telefonot.jpg

И рингтон midi фајл од...

Евентуално Galvanize, How we do, PIMP, Yeah, Gasolina... :D

С

Смрдливка

Гостин
Добра вечер Кајгана
Како за почеток би сакала да те замолам да резервираш еден бел лист за уште една личност која сака да ги споделува нејзините радости и таги со тебе.
:)

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Денов можеше да биде и полош Кајги, меѓутоа мали се шансите.

Посебно се влоши кога другарка ми прати видео од времето кога имавме у главата и газевите ни држеа пиење и во некое непознато веце не знам во која дискотека си ги пробуваме гласните жици, па другар влегува, па младоста излегува на виделина.

Среќа имав убава младост, уште поголема среќа што на пола од таа не се сеќавам. Ќе ме утепа носталгија така, кој би живеел така?

Седум лајкови на постов за да станам утре во шест и да трчам во седум.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Оставете ги децата да се радуваат на летото.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.948
Поени од реакции
25.467
Додека сите зборуваат за жештините, јас си се покривам со ќебенце и мрзнам со јакна надвор. Без гајле, не можев да земам одмор во септември, така да принудена сум да ги трпам жештините и јас во август. Мераци. :(

Него, рандом мисли од вчера... Разговарам со ултра верници кои ме убедуваат дека хомосексуалноста е изопаченост. Луѓево ги познавам лично. Ова со новава вера се рашири како вирус низ цел Велес. Еден куп комунисти, атеисти итн почнаа да веруваат во она што го пишува во новиот завет. Додека размислував на кој начин им го перат мозокот, ми текна како овие луѓе го променија целиот нивни животен стил само поради нешто во кое силно веруваат. Колку една вера може да те направи фанатик и да те натера дури да смениш изглед, па дури да ја смениш и музиката која ја слушаш. Слушаат верски песни по цел ден за господ. Кои идиоти!
Сите овие мисли додека мене во позадина ми одат анархистички револуционерни песни. :icon_lol:
И тогаш се потсетив, никогаш не ги осудувај луѓето.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Списите од Апелација не биле доставени во Основен суд, Министерство не доставува списи до Управен суд...

Чиниш документите треба да пропатуваат 3 континенти...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
За кенкање по летото можам да ги разберам само оние што канцеларијата им е надвор и луѓето мораат да се пржат ко грешни ѓаволи по цел ден. На истите, ни зимата не им е омилено годишно време. Другите, чилнете малце. :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Кога ќе се сетам каква беше зимава, ептен си го сакам летово, нека не го мрчат:D Само уште да имав базен во двор и уживање ќе беше:)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.309
Поени од реакции
84.457
Драга Кајгана,
Мразам кога се вакви жештини. :mad: Човек не може на раат да си поседи без да се испоти.:(

D

dobramuzika

Гостин
кога ги најавија ми се одеше и ја купив картата, сега некако не ми се оди... ама да не ја фрлам картата, памет за друг пат, без избрзување.

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.835
Поени од реакции
7.184
Конечно се враќам на себе. Се` уште има многу работи што ме потсетуваат на неа(а, иронично-никогаш не се оствари во стварноста). Не можам да слушам некои бендови, не сакам да се потсетувам на некои концерти кои се случиле тука. Тешко ми е кога ќе поминам покрај рекорд, таму требаше да се сретнеме. Ама, ќе биде подобро.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.946
Ако сакаш да си ги мачиш комшиите и роднините земи умри во петок , па нека се мачат по погреб во сабота , кажуваат над 40 степени. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom