Dve godini na dopolnitelna ???? Strašnojas sum 24 meseca na dopolnitelnainace od 2014 god sum
![]()
So sreka.....Potpisan ukaaaazzzzzz jutrosssss
Послато са 5010D уз помоћ Тапатока
Cestitki i so sreka Barbarai....mnogu sreka i ponatamu.Pozdrav[DOUBLEPOST=1498566557][/DOUBLEPOST]Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skokam od radost, potpisan mi e ukazot sega proveriv! se nadevam pobrzo i pasosot kje bide da mi zavrsi golgotava, spolaj mu na Gospoda!
inace neam odneseno star dokument i ne ne se zaebavam, taka da ne panicetee
pozdrav i site da si docekate![]()
Cestitki i so sreka Barbarai....mnogu uspeh i ponatamu.PozdravLeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skokam od radost, potpisan mi e ukazot sega proveriv! se nadevam pobrzo i pasosot kje bide da mi zavrsi golgotava, spolaj mu na Gospoda!
inace neam odneseno star dokument i ne ne se zaebavam, taka da ne panicetee
pozdrav i site da si docekate![]()
23 meseci na dopolnitelna18 mjeseci na dopolnitelna,a ima lige i po 20 mjeseci na doplnitelna od 2014 oboa nema smisla vise ...Neka i e so dreka na site so im e potpisan ukazo Ovoa mi lice na lutrija![]()
Jas imam telefoni ako sakasCestitki do site sto dobija ukaz! Kaj site da ni se vraka i vo pobrz mozen rokAj ke ve molam nekoj sto znae da mi go pisi emailot na koj prasuvate BG do kade se rabotite? 2 pati dosega prasav a nikoj ne go kazuva a ima clenovi sto imaat pisano na emailot. Fala
a_landzhev@justice.government.bgCestitki do site sto dobija ukaz! Kaj site da ni se vraka i vo pobrz mozen rokAj ke ve molam nekoj sto znae da mi go pisi emailot na koj prasuvate BG do kade se rabotite? 2 pati dosega prasav a nikoj ne go kazuva a ima clenovi sto imaat pisano na emailot. Fala
2 meseci na dopolnitelna od 201523 meseci na dopolnitelna
Covekov odgovara da, dva pati mu pisuvam mn kulturno i precizno. Kazuvam deka imam podneseno dop. dok vo dva navrati, deka sum na dopol. okolu 20 meseci veke i slicno. Prasuvam sto se slucuva so mojata molba i dali ima potreba od nesto drugo DRN DRN...I dva pati genericki odgovor mi vrakja... Mislam nezz so da kazam, ko toa sto mi go pisal da ne go znam...