Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И marija_ и vojcanche се сo стaри дoкументи и двaјцaтa ги имaaт предaденo oригинaлите.Акo и мaријa кoјa чекa земе укaз без дa oди нa дoпoлнителнa(дaјбoже)знaчи нaјубaвo oргинaлите дa бидaт предaдени вo прaвoсудие и дa си стoјaт тaму.
Blisku sum so brojceto do vojkanche (iako nema pravila) se nadevam deka za skoro ke se potvrdi toa sto go napisa

Jas imam da nametnam nova informacija :D neka skapat hejterite :ljubove:
Od MP mi e informacijata. tie sto ste si star dokument sansi da vi go pobaraat se golemi.
Tie sto se so dokaz kopija od licna karta ili pasos na roditel/ rodnina bugarin ili potvrdi od zdruzenija MP ke si zeme toa sto go ima vo DABC

Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skokam od radost, potpisan mi e ukazot sega proveriv! se nadevam pobrzo i pasosot kje bide da mi zavrsi golgotava, spolaj mu na Gospoda!

inace neam odneseno star dokument i ne ne se zaebavam, taka da ne panicetee
pozdrav i site da si docekate :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::oleee::pivo2::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa:

Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skokam od radost, potpisan mi e ukazot sega proveriv! se nadevam pobrzo i pasosot kje bide da mi zavrsi golgotava, spolaj mu na Gospoda!

pozdrav i site da si docekate :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::oleee::pivo2::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa:
Честиткии, за месец дена пасош у рака :)) Ај и тебе да те прашам кое бројче беше? И кога беше на интервју?

Cestitki, so sreka da o koristis :) Bese li na proverka od viceprezidenta? i koj broj ukaz e potpis?

Некој дали знае со издавање происходи до кој датум се стигнати? :unsure:

79**/2015 bev sredina na jan/2016
Ауу добро е и јас сум 79**/2015 и у јануари 2016 на интервју, кај и да е ќе чекам промена, не дека мора да се водиме според други ама се раѓа надеж. уште еднаш честитки и сѐ најдобро у иднина :)

Ауу добро е и јас сум 79**/2015 и у јануари 2016 на интервју, кај и да е ќе чекам промена, не дека мора да се водиме според други ама се раѓа надеж. уште еднаш честитки и сѐ најдобро у иднина :)
FAla po brza postapka kje go vadam pasosov i do krajov na juli kje gledam da idam da rabotam edvaj cekam pa sea dali kje me bendisa ne znam, da se nadevam i molam na se najdobro, zosto nemam odeno stranstvo nikogas da rabotam, i ne znam sto da ocekuvam na toa pole

Честитки, јас 7885 со стар документ, го преграв телњфонов од проверување а од 12 возам градска... прв пат :/

Честитки, јас 7885 со стар документ, го преграв телњфонов од проверување а од 12 возам градска... прв пат :/
Хаха, да се надеваме дека цела недела па и цел јули месец ќе се потпишуваат, или па потпишани се а не ги менуваат статусите :cuc:

A besi li na dopolnitelna postapka ili...

Една пријателка беше кај вицепрезидентоти и рекле дека е се во ред.. само да чекам указ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom