- Член од
- 25 март 2014
- Мислења
- 717
- Поени од реакции
- 733
ne ne sum bila na dopolnitelna od proverka kaj viceprezidenta vo vkljucen ukaz mi se smeniA besi li na dopolnitelna postapka ili...
ne ne sum bila na dopolnitelna od proverka kaj viceprezidenta vo vkljucen ukaz mi se smeniA besi li na dopolnitelna postapka ili...
koj e brojot na ukazot kaj tebe?ne ne sum bila na dopolnitelna od proverka kaj viceprezidenta vo vkljucen ukaz mi se smeni
I jas so intervju januari 2016 78**/2015 se nadevam na ukaz so sreka i na site sto cekaat79**/2015 bev sredina na jan/2016
истиот со војканцеkoj e brojot na ukazot kaj tebe?
фалати да си дочекаш и на твоја глава[DOUBLEPOST=1498559977][/DOUBLEPOST]Не ми се пишува тука сеа све инфо од мене ова е јавен форум сеа све податоци од мене ама работа ако сакате верувајте ако не не неам никаква потреба да докажувам дали сум добила или не указ, важно јас се израдував денес, сполај му на Горниот, сега со Господ напред да се спасам од мизерииве.Barbara cestitki so sreka
Како то може исти број указ?фалати да си дочекаш и на твоја глава[DOUBLEPOST=1498559977][/DOUBLEPOST]Не ми се пишува тука сеа све инфо од мене ова е јавен форум сеа све податоци од мене ама работа ако сакате верувајте ако не не неам никаква потреба да докажувам дали сум добила или не указ, важно јас се израдував денес, сполај му на Горниот, сега со Господ напред да се спасам од мизерииве.
Moze. Eden ukaz ima stotici prepiski.Како то може исти број указ?
Послато са 5010D уз помоћ Тапатока
а истото место кај што и Претседателот... а тоа е строг центар Софија...Kade da go najdeme viceprezidentot? koja zgrada?
Fala druze071 239 202