Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јуни 2017
Мислења
27
Поени од реакции
25
Pa ne može isti da bude?
Kako to?

Послато са 5010D уз помоћ Тапатока

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Barbara cestitki so sreka
фалати да си дочекаш и на твоја глава[DOUBLEPOST=1498559977][/DOUBLEPOST]Не ми се пишува тука сеа све инфо од мене ова е јавен форум сеа све податоци од мене ама работа ако сакате верувајте ако не не неам никаква потреба да докажувам дали сум добила или не указ, важно јас се израдував денес, сполај му на Горниот, сега со Господ напред да се спасам од мизерииве.

Член од
9 јуни 2017
Мислења
27
Поени од реакции
25
фалати да си дочекаш и на твоја глава[DOUBLEPOST=1498559977][/DOUBLEPOST]Не ми се пишува тука сеа све инфо од мене ова е јавен форум сеа све податоци од мене ама работа ако сакате верувајте ако не не неам никаква потреба да докажувам дали сум добила или не указ, важно јас се израдував денес, сполај му на Горниот, сега со Господ напред да се спасам од мизерииве.
Како то може исти број указ?

Послато са 5010D уз помоћ Тапатока

Член од
7 мај 2014
Мислења
307
Поени од реакции
399
Dajte nekoj pofalete se so promena na status i od 2014?!!! Skapavme nie zaglavenive.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom