Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 септември 2015
Мислења
18
Поени од реакции
25
И marija_ и vojcanche се сo стaри дoкументи и двaјцaтa ги имaaт предaденo oригинaлите.Акo и мaријa кoјa чекa земе укaз без дa oди нa дoпoлнителнa(дaјбoже)знaчи нaјубaвo oргинaлите дa бидaт предaдени вo прaвoсудие и дa си стoјaт тaму.
Blisku sum so brojceto do vojkanche (iako nema pravila) se nadevam deka za skoro ke se potvrdi toa sto go napisa

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Jas imam da nametnam nova informacija :D neka skapat hejterite :ljubove:
Od MP mi e informacijata. tie sto ste si star dokument sansi da vi go pobaraat se golemi.
Tie sto se so dokaz kopija od licna karta ili pasos na roditel/ rodnina bugarin ili potvrdi od zdruzenija MP ke si zeme toa sto go ima vo DABC

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skokam od radost, potpisan mi e ukazot sega proveriv! se nadevam pobrzo i pasosot kje bide da mi zavrsi golgotava, spolaj mu na Gospoda!

inace neam odneseno star dokument i ne ne se zaebavam, taka da ne panicetee
pozdrav i site da si docekate :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::oleee::pivo2::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa:

Член од
3 мај 2017
Мислења
251
Поени од реакции
171
Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee skokam od radost, potpisan mi e ukazot sega proveriv! se nadevam pobrzo i pasosot kje bide da mi zavrsi golgotava, spolaj mu na Gospoda!

pozdrav i site da si docekate :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::oleee::pivo2::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa:
Честиткии, за месец дена пасош у рака :)) Ај и тебе да те прашам кое бројче беше? И кога беше на интервју?

Член од
21 мај 2017
Мислења
101
Поени од реакции
49

Cestitki, so sreka da o koristis :) Bese li na proverka od viceprezidenta? i koj broj ukaz e potpis?

Член од
3 јуни 2017
Мислења
30
Поени од реакции
55
Некој дали знае со издавање происходи до кој датум се стигнати? :unsure:

Член од
3 мај 2017
Мислења
251
Поени од реакции
171
79**/2015 bev sredina na jan/2016
Ауу добро е и јас сум 79**/2015 и у јануари 2016 на интервју, кај и да е ќе чекам промена, не дека мора да се водиме според други ама се раѓа надеж. уште еднаш честитки и сѐ најдобро у иднина :)

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Ауу добро е и јас сум 79**/2015 и у јануари 2016 на интервју, кај и да е ќе чекам промена, не дека мора да се водиме според други ама се раѓа надеж. уште еднаш честитки и сѐ најдобро у иднина :)
FAla po brza postapka kje go vadam pasosov i do krajov na juli kje gledam da idam da rabotam edvaj cekam pa sea dali kje me bendisa ne znam, da se nadevam i molam na se najdobro, zosto nemam odeno stranstvo nikogas da rabotam, i ne znam sto da ocekuvam na toa pole

Член од
15 септември 2014
Мислења
232
Поени од реакции
129
Честитки, јас 7885 со стар документ, го преграв телњфонов од проверување а од 12 возам градска... прв пат :/

Член од
3 мај 2017
Мислења
251
Поени од реакции
171
Честитки, јас 7885 со стар документ, го преграв телњфонов од проверување а од 12 возам градска... прв пат :/
Хаха, да се надеваме дека цела недела па и цел јули месец ќе се потпишуваат, или па потпишани се а не ги менуваат статусите :cuc:

Член од
25 јуни 2017
Мислења
30
Поени од реакции
7

A besi li na dopolnitelna postapka ili...

Член од
15 септември 2014
Мислења
232
Поени од реакции
129
Една пријателка беше кај вицепрезидентоти и рекле дека е се во ред.. само да чекам указ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom