Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
https://www.instagram.com/p/BVuL4XKgggK/?taken-by=rlukaku9&hl=en

Лукаку на Инстаграм најверојатно најавува трансфер во Челзи. Не го посакував, ама тоа е, ајде и за Луиз бев скептичен па на крајот испадна добро во 3-4-3.
Во ЛА е, а Челзи сегде низ светот има отворено вакви игралишта. Не значи ништо, со Евертон не се договорени уште. Ама би требало да биде :D

Член од
3 јануари 2015
Мислења
245
Поени од реакции
509
Голема веројатност за трансфер на Алекс Сандро, ако биде реализиран најверојатно клупски рекорден трансфер.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Bakajoko e 100% dogovoren. Se cheka prvi juli.
Samo ne znam zoshto nema iminja za pozicijata na Moses. Ili ako doagja Virgil, Dejv ide na desen bochen?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Bakajoko e 100% dogovoren. Se cheka prvi juli.
Samo ne znam zoshto nema iminja za pozicijata na Moses. Ili ako doagja Virgil, Dejv ide na desen bochen?
Па и јас така мислам, ако донесат топ дефанзивец, Азпи ќе оди десно.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Иначе вчера и денес ептен засилија шпекулациите за Матич во Јунајтед за 40 милиони фунти. Како што реков, ако веќе си оди еден од Матич/Фабрегас, нека биде тоа Матич. Сумата е солидна, посебно кога ќе се види дека за 5 милиони помалце му носиме замена, и тоа 6-7 години помлада. Бакајоко има потенцијал лесно да стане доста подобар играч од Матич.

Друго што сакав уште пред некој ден да пишам е за шпекулациите дека Аке ќе оди перманентно во Борнмут за 20 милиони фунти, со бај бек клаузула. Ако се носи централен, тогаш сметам дека е добар бизнис ова за сите страни. Како што пишав претходно, со носење на нов топ централен, шансите на еден од Аке и Кристенсен ќе бидат ептен минимални. Вака го даваме за солидна сума во клуб кај што ќе биде стандарден, и ќе имаме клаузула до кај 30 милиони за да го вратиме за некоја година доколку ептен напредува и ни е потребен.

Бонус:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Traore vo Lion. Od mobilen sum, slika vidov na stranata na balkanskiot fan klub na FB. Ne ja znam sumata samo.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Ke vidime dali ke bide neshto podobro od Traore. Ne bi me chudelo i vo toj dogovor da ima buy back odredba.

@Џонтра Волта првотимец беше во тој тим и доста добро се покажа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Не. Кога да го гледам, 0 настапи за Челзи.

Донев те молам, 20 милиони за непостоечки играч. Чао.
Лани скоро цела сезона стандарден во ПЛ во Вотфорд. Сезонава до јануари стандарден во Борнмут. Во двата клуба импресионираше и би го купиле одма. За Челзи имаше 5 настапи од кога се врати, кој од кој подобар, ептен сигурен во одбрана (полуфиналето со Тотенхем ваљда го гледаше).

И не излезе од никаде, уште Бенитез во 2013 почна да му дава шанси во прв тим. Јас, а и мнозинството фанови би го ставиле одма во прв тим пред Кејхил. 20 милиони за играч кој веќе има солидно ПЛ искуство и ќе оди само нагоре и за сезона-две ќе вреди 40-50 милиони ко од шала.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лани скоро цела сезона стандарден во ПЛ во Вотфорд. Сезонава до јануари стандарден во Борнмут. Во двата клуба импресионираше и би го купиле одма. За Челзи имаше 5 настапи од кога се врати, кој од кој подобар, ептен сигурен во одбрана (полуфиналето со Тотенхем ваљда го гледаше).

И не излезе од никаде, уште Бенитез во 2013 почна да му дава шанси во прв тим. Јас, а и мнозинството фанови би го ставиле одма во прв тим пред Кејхил. 20 милиони за играч кој веќе има солидно ПЛ искуство и ќе оди само нагоре и за сезона-две ќе вреди 40-50 милиони ко од шала.
:pos:
Дај боже постов да е некој вид на хумор.

Kajgana Shop

На врв Bottom