Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
... не е точно!Не баш. Децата се раѓаат асексуални. Подоцна низ развој и зазрелување стекнуваат и сексуална зрелост, или барем перцепција. За докажување, прво треба да се докаже дека другите сексуални ориентации не се појавуваат на исклучиво природна основа или на исклучиво развојна/одгледувачка основа. Има индикации и истите се претходно спомнати. Не се доказ сами по себе, ама се доволна тежина да се исклучи одгледувачката основа како еден и единствен извор на хомосексуалноста. Според мене лично сметам дека е комбинација на двете основи. Нејсе, не можеш некој да бараш да докажува хомосексуалност, затоа што прво некој може да ја фејкира декларативноста хомосексуалец. Што, ќе бараш да ти демонстрира? Од таму тврдам дека тезава твоја е бесмислена. Ако еден ја докажува својата хомосексуалност ќе треба и хетеросексуалноста (кога се влегува во сексуална зрелост).
Да, ете сега сум и во оваа тема како што читаш, јуни месец е, време за вашата парада на понос, на која баш си го добивате по нос со вашите разгологазени маскарадни фаци.Уште да знаеше што е парадата и што симболизира. Игнорантни суштества ја шетаат земјава тое.[DOUBLEPOST=1498078885][/DOUBLEPOST]
Зарем и на оваа тема постоиш со твоето ширење глупоќа?
Оф мори мајкоАкo билo нoрмaлнo мaж сo мaж или женa сo женa зaштo децa се рaѓaaт сaмo преку мaж и женa? Хипoтетички кoгa сите би стaнaле гејoви немa дa се рaѓaaт децa и ке дoјде крaј нa светoт.Ке престaне репрoдукцијaтa
... и не само тоа, ќе закржлават и еволутивно ќе исчезнат половите органи кои веќе нема да ја имаат природната функција и ваквите врсти природата ќе ги казни ќе останат без полови органи туку само во паметот дезоринетирано половно ...Акo билo нoрмaлнo мaж сo мaж или женa сo женa зaштo децa се рaѓaaт сaмo преку мaж и женa? Хипoтетички кoгa сите би стaнaле гејoви немa дa се рaѓaaт децa и ке дoјде крaј нa светoт.Ке престaне репрoдукцијaтa
грешка си. нема природата, госпот ќе ги казни... и не само тоа, ќе закржлават и еволутивно ќе исчезнат половите органи кои веќе нема да ја имаат природната функција и ваквите врсти природата ќе ги казни ќе останат без полови органи туку само во паметот дезоринетирано половно ...
... ти си во грешка, Господ е всушност природа и обратно !!!грешка си. нема природата, госпот ќе ги казни
Докторке, мускул си е мускул, не мешај бицепси, квадрицепси, чуда, половиот орган кај мажите е сунѓересто ткиво што се полни со крв. И не е дека не се користи кај хомосексуалците, туку дупката е различна, како да ти нацртам не знам. Хомосексуалци има откако постои човештвото, да не им биле порано по 100 сантима па денес оваа големина е закржлавена големина?...точно,
еве пример на закржлавување,
со само внесување на готов хормон Еутирокс како лек за спречување на симптомите од неправилно работење на штитна жлезда, но не и лек за лекување на самата болест ДОАЃА ДО СУШЕЊЕ НА ШТИТНАТА ЖЛЕЗДА со оштетување на нејзините клетки претворувајќи се во цисти и јазли ЗАТОА ШТО НЕ СИ ЈА ВРШИ СВОЈАТА ФУНКЦИЈА КАКО ЖЛЕЗДА,
друг пример?
хм , колку време се држи ногата во гипс? или било кој екстремитет? да зарасне коската така? но што прави мускулот? атрофира ЗАТОА ШТО НЕ ЈА ВРШИ ФУНКЦИЈАТА КАКО МУСКУЛ додека е во гипс неподвижна ногата...
чудно ми е како на незнаење се смееш? мене не ме понижуваш воопшто ако тераш така со подсмев, сама се бламираш за незнаење... ете јас се трудам да објаснам нешто...научи! не е лошо да знаеш !
да не спомнам што беше слепото црево и опашката(тртка на дупе) што се уште ја имаме како закржлавени делови на телото што не ни треба !
... и не само тоа, ќе закржлават и еволутивно ќе исчезнат половите органи кои веќе нема да ја имаат природната функција и ваквите врсти природата ќе ги казни ќе останат без полови органи туку само во паметот дезоринетирано половно ...
Слично е и со мозокот. Доколку не се употребува почесто, доаѓа до негово сушење и смалување до големина на орев, да не речам до големина на мозок од кокошка....точно,
еве пример на закржлавување,
со само внесување на готов хормон Еутирокс како лек за спречување на симптомите од неправилно работење на штитна жлезда, но не и лек за лекување на самата болест ДОАЃА ДО СУШЕЊЕ НА ШТИТНАТА ЖЛЕЗДА со оштетување на нејзините клетки претворувајќи се во цисти и јазли ЗАТОА ШТО НЕ СИ ЈА ВРШИ СВОЈАТА ФУНКЦИЈА КАКО ЖЛЕЗДА,
друг пример?
хм , колку време се држи ногата во гипс? или било кој екстремитет? да зарасне коската така? но што прави мускулот? атрофира ЗАТОА ШТО НЕ ЈА ВРШИ ФУНКЦИЈАТА КАКО МУСКУЛ додека е во гипс неподвижна ногата...
чудно ми е како на незнаење се смееш? мене не ме понижуваш воопшто ако тераш така со подсмев, сама се бламираш за незнаење... ете јас се трудам да објаснам нешто...научи! не е лошо да знаеш !
да не спомнам што беше слепото црево и опашката(тртка на дупе) што се уште ја имаме како закржлавени делови на телото што не ни треба !
Зoштo oф мoри мaјкo? Кaкo ке зaбремени нaпример женa при сексуaлни oднoси сo другa женa? Веќе вo мнoгу држaви се прифaти хoмoсексуaлнoстa штo не знaчи декa е тoa испрaвнo и прaвилнo.Немaм прoтив дa си бидaт хoмoсексуaлци тие штo си се,aмa сум прoтив дa се венчaвaaт и децa дa имaaтОф мори мајко
Сум бил ваму-таму.така да кога доѓа до секс ова она и до зачнување
...ИТ госпоѓице, мускул не е само мускул зависи какви клетки има и поделбата е на мазни, напречнопругасти срцеви и не е исто, гениталии рековме дека е со мазна мускулатура и ти драга моја @llumious со твоите години не можеш мене да ми објаснуваш во ниеден случај и за ниедна работа, оти не дека те тепам само со знаење туку и со искуство што е нормално...чекај порасни, научи нешто од тие што знаатДокторке, мускул си е мускул, не мешај бицепси, квадрицепси, чуда, половиот орган кај мажите е сунѓересто ткиво што се полни со крв. И не е дека не се користи кај хомосексуалците, туку дупката е различна, како да ти нацртам не знам. Хомосексуалци има откако постои човештвото, да не им биле порано по 100 сантима па денес оваа големина е закржлавена големина?
...намерното внесување на ваков стил на изразување, со неколку зборови, за да биде симпатично и хумористично коментирање за да младата полулација што чита поради осетлива тема, да не го свати ептен сериозно, ме изненади што те привлече баш тебе и тоа со знак на иронија, ако сакаш да се умилкуваш на надлежните органи на форумот најди друг начин, и онака насловот со голема буква и покрај твоето настојување не го смениле, или го промениле?Сум бил ваму-таму.
Сум летал, сум пловел...