OMG!!
Пилот
За сите тие што кажуваат да го донесе дома девојчето, од каде знаете дека дечкото не е хомосексуалец? А и мислам дека би било тоа најдобро, да го донесе дома дечкото и гласно да се сексаат, додека родителите ќе експлодираат од мука 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Бе сум хомосексуалец, не тропај глупости.За сите тие што кажуваат да го донесе дома девојчето, од каде знаете дека дечкото не е хомосексуалец? А и мислам дека би било тоа најдобро, да го донесе дома дечкото и гласно да се сексаат, додека родителите ќе експлодираат од мука![]()

одоколу се нудиш?За сите тие што кажуваат да го донесе дома девојчето, од каде знаете дека дечкото не е хомосексуалец? А и мислам дека би било тоа најдобро, да го донесе дома дечкото и гласно да се сексаат, додека родителите ќе експлодираат од мука![]()
За едно другарче се работи, детево пропадна дома, се запнало нејке девојка мушко сака...одоколу се нудиш?
Немој ти на мене да ми се обраќаш со ''бе''.Бе сум хомосексуалец, не тропај глупости.
И не сум трол.
Па другар ти е, помагај му повремено дур не си најде некоје мушкоЗа едно другарче се работи, детево пропадна дома, се запнало нејке девојка мушко сака...![]()
АЈДЕ ЌУТИ!За едно другарче се работи, детево пропадна дома, се запнало нејке девојка мушко сака...[DOUBLEPOST=1497368919][/DOUBLEPOST]
Немој ти на мене да ми се обраќаш со ''бе''.
Се зафркавав, нема везе. Мислам дека би требало да најдеш добра работа и да си фатиш девојче, да искачаш често, а со твоите да гледаш да бидеш во добри односи и дури некои работи да те нервираат да не им обраќаш пажња.Ајде те молам ќути кога не знајш, не тропај. Цел живот човек да чека мајка му и татко му да ги гледаат и школуваат неговите деца, а тој и таа да не мрднат со прст. И да, факултетот не ми го плаќаше никој освен бабите и дедовците. Верувај (знам дека на многумина кои имаат нормални родители им е тешко ова да го сфатат). Од нивна страна се колнам денар немсм добиено (за џепарлак си имам вадено и со свој труд воглавно). И да потешкотии имам да најдам девојка бидејќи ме уништија на емоционален и психички план. Си велам кога тие кои ме создале не ми укажуваат ни 2% внимание, си велам (знам дека не треба така да размислувам, ама тоа е) "Kако друга некоја може да ме сака?
И да, живеам под нивни кров, но набргу по наоѓање стабилна работа тоа нема да биде случај. А, тие ни С нема од тоа да спечалиле, се им беше поклонато, а кога дедо ми потпиша полномошно на пензијата (а, земаше доста висока пензија, кои паразитиве не жалеа дека човек починал, туку "како ништо не им одело во животот, па само 5,6 пензии зеле"), a цела пензија ја трошеа на нивни излегувања, исполнувања неостварени желби од младоста (која младост била сто пати поубава од мојата) што седам по скоро цел ден затворен во соба и барам каква-таква занимација колку цел ден да не го поминам пред комп. и во спиење.
Сега, на кој треба да му биде срам?[DOUBLEPOST=1497393756][/DOUBLEPOST]
АЈДЕ ЌУТИ!
Вака како прво имаш доста да учиш, сум го поминала тој пат, со истиве психопати и ќе ти објаснам во пораки приватни за што станува збор, се е ова глума само тоа да си знаеш уште од почетокот, ниту тие имале младост каква што си мислиш, и каква што ти претставуваат, ниту тоа е блиску до реалноста, се е како што реков, глума, перење мозок, и начин да се претстават тие во идеално светло, нивниот "идеален живот, младост" и се што се врти околу нив, цел свет се врти околу нив, они се создадени да бидат најубави, главни, најуспешни и најнај а ти можеш само да им завидуваш демек и да им ги бришеш кондурите, НЕ паѓај на тие финти, како што реков се е лага, ќе ти објаснам во приватни пораки, не им завидувај, туку жали ги, научи се да гледаш преку нивните глуми, и лаги и сфати ги како такви какви што навистина се, бедни индивидуи желни за внимание, ТИЕ ЛУЃЕ, се хранат со ВНИМАНИЕ! било да е негативно или позитивно! Внимавај да не им го даваш, колку повеќе им обраќаш внимание и толку повеќе ќе ти го прават нивниот филм и ќе ти глумат лудило и среќен брак и живот и ќе те прават да се чуствуваш ко задњо говно на светов!Ајде те молам ќути кога не знајш, не тропај. Цел живот човек да чека мајка му и татко му да ги гледаат и школуваат неговите деца, а тој и таа да не мрднат со прст. И да, факултетот не ми го плаќаше никој освен бабите и дедовците. Верувај (знам дека на многумина кои имаат нормални родители им е тешко ова да го сфатат). Од нивна страна се колнам денар немсм добиено (за џепарлак си имам вадено и со свој труд воглавно). И да потешкотии имам да најдам девојка бидејќи ме уништија на емоционален и психички план. Си велам кога тие кои ме создале не ми укажуваат ни 2% внимание, си велам (знам дека не треба така да размислувам, ама тоа е) "Kако друга некоја може да ме сака?
И да, живеам под нивни кров, но набргу по наоѓање стабилна работа тоа нема да биде случај. А, тие ни С нема од тоа да спечалиле, се им беше поклонато, а кога дедо ми потпиша полномошно на пензијата (а, земаше доста висока пензија, кои паразитиве не жалеа дека човек починал, туку "како ништо не им одело во животот, па само 5,6 пензии зеле"), a цела пензија ја трошеа на нивни излегувања, исполнувања неостварени желби од младоста (која младост била сто пати поубава од мојата) што седам по скоро цел ден затворен во соба и барам каква-таква занимација колку цел ден да не го поминам пред комп. и во спиење.
Сега, на кој треба да му биде срам?[DOUBLEPOST=1497393756][/DOUBLEPOST]
АЈДЕ ЌУТИ!

И јас се чудев како не го мрзеше, ама...Лелеее што ти не накажа.....
Женско еИ јас се чудев како не го мрзеше, ама...

Тогаш нема зашто да се чудам...Женско е![]()