Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
Тоа е тоа... трибинаа !

Sent from my MI 5 using Tapatalk

C

Castiel

Гостин
Според некои информации има изјава од Ли во стил Потрошив 800 милиони на милан. Нема да банкнотирам ако не заработам 40 милиони од голман. Ѓубрето ќе иде цела сезона на трибина.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Фејк е ова 100%.

Денес у 3 агентот на Конти е на состанок со тие од Аталанта за да ја затворат зделката, а за Билја денес испадна инфо дека Лотито прифатил понуда од Милан и наскоро и тоа ќе се средело.

Нема многу да ја должам за лигавиов, нека крши глава кај сака, за мене он е на исто рамниште како Пирло предавникот.

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Анталијаспор се заинтересирани за Палета,Соса и Куцка..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Само јас сакам да останит Куцка? Монтоливо, Поли, Соса нека летаат, остануваат Бертолачи, Бонавентура, Пашалич, Куцка, Кесиe и уште еден нов шо би дошол, а Локатели на позајмица негде да го пратат да се калит со минутажа.

Последно уредено:
C

Castiel

Гостин
Само јас сакам да останит Куцка? Монтоливо, Поли, Соса нека летаат, остануваат Бертолачи, Бонавентура, Палашич, Куцка, Кесиe и уште еден нов шо би дошол, а Локатели на позајмица негде да го пратат да се калит со минутажа.
Пашалич не останува се враќа во Челзи.

C

Castiel

Гостин
Перин се спомнува како главен кандидат за замена на ѓубрето. Ако нема проблеми со повреди и остане здрав одличен избор.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Пашалич не останува се враќа во Челзи.

Oндак уште една причина плус за да не се продава Куцка, кој ќе сејт на клупа сезоната е долга. И да, го заборајв тој Мати од Фиорентина и тој требит да летат.

Донарума, Абате, Де Шиљо, Палета, Мати, Монтоливо, Соса, Поли, Хонда, Бака и Нианг, тука лежат 100 милјони ко ништо само од транфери без плати.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Oндак уште една причина плус за да не се продава Куцка, кој ќе сејт на клупа сезоната е долга. И да, го заборајв тој Мати од Фиорентина и тој требит да летат.

Донарума, Абате, Де Шиљо, Палета, Мати, Монтоливо, Соса, Поли, Хонда, Бака и Нианг, тука лежат 100 милјони ко ништо само од транфери без плати.
Мати беше на позајмица кај нас и не можеме да го продаваме а Хонда си замина ко слободен агент.

Иначе Нианг утре е на прегледи во Евертон, 15м фунти +3 бонуси, одлична зделка.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ако е точно ова дека на Нианг и Лападула им одредиле цена од 20м тогаш палец горе за новата управа. Тоа е тоа што го пишав пред некоја страна...не може играчи што не помирисале терен со години или играчи што изиграле пола добра сезона да вредат 50-100м, а кај нас да стигаат понуди од 30м за 23 годишен Сусо во кој што има и тоа како фудбал.

Ова со оставањето на трибина на мифката мене не ми е по ќејф. Јес да тоа ќе значи покажување муда до колена од новите газди, но во ситуација кога се мења целиот тим не гледам зошто да фрлиме 30ина милиони во вода. Ако има стварно интерес од Реал нека гледаат да го вклучат во договор со било кој играч од кај нив и нека крши глава.

п.с Мора да се убрза малку целата работа со Конти и Биља и со тоа да се комплетира одбраната и средниот ред(?) и да се оди на комплетирање на нападот. Излегоа шпекулации за Делофеу дека може да се врати па ако може да го вратат за 15-20м ич нека не размислуваат, но под услов да донесат уште некој квалитетен играч/крило.

P

PewDiePie

Гостин
Што ќе добие Милан ако носоњата циганска седи една година на трибина,он ако сака во 3 сабајле ќе иде ќе тренира,еве и да хибернира цела година,више мање да му треба уште една година тренинг за да се врати во форма,пак 20 години ќе има цела кариера е пред него. Само продажба,10,10,20,20 мил.....колку и да е. Нема поента да се држи во тим да шири смрдеа плус да му запере мозок на некој друг од младинците. Во шах-мат позиција е овде Милан,тоа мора јавно да си го признаеме,лошо е,а може да биде и полошо ако отиде во Јуве на крај,чисто од естетски аспект,тоа ќе ми смета признавам и мора да се потрудат барем такво сценарио да избегнат. Еве да речеме да оди во Реал,боље ќе биде за нас,за него не верувам,никој нема да ти тинтра 18 годишен копиљ а најмалку Перез,една грешка и клупа,а грешкте и киксовите ќе дојдат исто како што ги имаше и овде. Се на се целата работа беше засрана од старт,Михајловиќ колку добро толку лошо направи што прерано му крена цена,тоа и на менаџер пред да прекомандаш младинец во прв тим му продолжуваш договор на 5 години за да не ти бара трансфер и плата после 20 утакмици во прв тим,ама кога ќе ми текне кој го водеше Милан,се си е повеќе од јасно.

C

Castiel

Гостин
Плаче педерчето а? Нека не глуми не му поминува тоа веќе.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Детето мора да се прекомандува во примаверата. Никакво продавање, за 30-40 милиони ич не ми е гајле, мора да научи и тој и Раиола дека ова е Милан а не Ајакс.

Kajgana Shop

На врв Bottom