Сега ке биде смешно ако лупнете рамно 100-че за Лукаку или не? За другар ми Погба прашувам.
Отидоа пола од парите од Лукаку![]()
Сега се е последица од лупањето за Погба, така штоСега ке биде смешно ако лупнете рамно 100-че за Лукаку или не? За другар ми Погба прашувам.
А лупањето за Погба е последица од лупањето за Матиќ?Сега се е последица од лупањето за Погба, така што![]()
Пак не ми одговори.Сега се е последица од лупањето за Погба, така што![]()
Не ни помислив на тема враќање играч, само сума за трансфер. Ваљда сфативме сите до сега дека враќање на играч на кој претходно не му било вистинското време, воопшто не е смешно, и е паметно.А лупањето за Погба е последица од лупањето за Матиќ?![]()
Случајност се цените ова лето? Лани може имаше шанса да останат под некаква контрола, ама сето тоа падна во вода со смешната сума за Погба. Сега кога веќе секој клуб има право да бара 100+ милиони за својот талент, за жал веќе не е смешно.Пак не ми одговори.
Само што Погба не е веќе талент добри 3-4 сезони. Тој дојде во Манчестер како припадник на најдобрите 11 во свет.Не ни помислив на тема враќање играч, само сума за трансфер. Ваљда сфативме сите до сега дека враќање на играч на кој претходно не му било вистинското време, воопшто не е смешно, и е паметно.
Случајност се цените ова лето? Лани може имаше шанса да останат под некаква контрола, ама сето тоа падна во вода со смешната сума за Погба. Сега кога веќе секој клуб има право да бара 100+ милиони за својот талент, за жал веќе не е смешно.
Не верувам да се случи такво нешто, но ако се случи пошо ништо не е невозможно веќе, ќе имаSky Sport Italia claim Antonio Conte is increasingly irritated at Chelsea directors for not buying players he requested and he could walk away.
This would not be new behaviour for the tactician, who did much the same with Juventus when leaving two days into pre-season training.
According to Sky Italia pundit Gianluca Di Marzio this evening, the rapport between Conte and Chelsea is “starting to crack.”
Секако, зошто лето-две претходно Реал не лупна стотка на Бејл односно 70м на Родригез, Јувентус не плати 94м за нешто надпросечен напаѓач кој е навлезен во триесетка. Тоа не е проблем ама проблем е цената што ја платил Јунајтед. У реду е Донеф...Не ни помислив на тема враќање играч, само сума за трансфер. Ваљда сфативме сите до сега дека враќање на играч на кој претходно не му било вистинското време, воопшто не е смешно, и е паметно.
Случајност се цените ова лето? Лани може имаше шанса да останат под некаква контрола, ама сето тоа падна во вода со смешната сума за Погба. Сега кога веќе секој клуб има право да бара 100+ милиони за својот талент, за жал веќе не е смешно.
А негов Челзи плати по 25 милиони за двата гола на Фернандо Торес.Секако, зошто лето-две претходно Реал не лупна стотка на Бејл односно 70м на Родригез, Јувентус не плати 94м за нешто надпросечен напаѓач кој е навлезен во триесетка. Тоа не е проблем ама проблем е цената што ја платил Јунајтед. У реду е Донеф...
Ај тоа опростено им е, уште формираа ФК па не им давам некое значење.А негов Челзи плати по 25 милиони за двата гола на Фернандо Торес.![]()
Не дека не вредеше Торес многу пари пред да го земат, чисто да го потсетам само на ефектот што го имаше во Челзи.Ај тоа опростено им е, уште формираа ФК па не им давам некое значење.![]()