Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.435
Поени од реакции
25.356
доЛарума.

Мислев дека ќе стане голем како Буфон, а тој да ти бил курва.

Гранде Плизари!

P

PewDiePie

Гостин
Нема потреба бе,нека го шитнат нека земат некој денар од него,и јас мислев дека освета е боље,нешто што дефинитивно ќе му ги намали квалитетите а може да го остави и вечити талент ама клубот и навивачите освен морална сатисфакција нема да добие ништо.

Покажаа муда до колена управата,покажаа дека не се спортски безкичмењаци што секој ќе ги уценува и понижува како некои наши политичари на васт,браво. Сега очекувам да идат до крај и да се одтарасат конечно од свињата,па ако треба нека иде и бонавентура,абот секако мора да се избаци,и после затворени врати засекогаш од клубов за "супер агентов".

П.С. Не се жалет не плачипичкарете не им давајте на куртончињата што ќе го отвараат фан клубов сеа да се ситат :kuracc:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Сеа читам, 4,5 мил + бонуси одбиле зашто не сакал Милан да стаи клаузула ако не влезат во ЛШ, за 10 мил да го шитнат...:pos:
Чао Џиџи, се најубаво понатаму во Реал/Псж

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.299
Нема што да се чува на клупа и да се тера инат, треба да се продаде, да се искешира каде било и да се заборави дека постоел овој копиљ неблагодарен.
Има голмани на пазар , некој поискусен на позајмица додека се процени ситуацијава со тој Плизари би било најдобра варијанта.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Тешко дека некој ќе го купи, наредна сезона ќе биде free agent.

А бидејќи нема иднина во Милан, голема е веројатноста сезоната да ја преседи на трибини/клупа.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
Имаше уште вчера шпекулација Донарума за Хамес Родригез....

Sent from my MI 5 using Tapatalk

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.299
Тешко дека некој ќе го купи, наредна сезона ќе биде free agent.

А бидејќи нема иднина во Милан, голема е веројатноста сезоната да ја преседи на трибини/клупа.
ако нејќе да си оди за пари тогаш треба да се активира инатот, цела сезона без тренинзи да седи и да мести сталки во миланело, па ни мундијал да види ни трансфери. ни пари ни ништо, тешко дека некој озбилен ќе се залета да го купи таков скроз изваден од форма

све се прави за инат ако се сака. 5 тренинга дневно ќе му наложам, да мора да ги дреме и да нема време да тренира на друго место, година дена е доволно цел талент да му се исцеди...

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Како се напнав ради мочково мал, лепешка скапана. Боље нека дреме на клупа цела година да му падне и форма и се него да му дадат сатисфакција да си отиде. Му даваш шанса пред голман од светска класа, станува прв голман у еден у најголемите клубови у свет на 16 години и сеа не ми потпишува договор, мрсул гнасен, да скапе на клупа.[DOUBLEPOST=1497545360][/DOUBLEPOST]
ако нејќе да си оди за пари тогаш треба да се активира инатот, цела сезона без тренинзи да седи и да мести сталки во миланело, па ни мундијал да види ни трансфери. ни пари ни ништо, тешко дека некој озбилен ќе се залета да го купи таков скроз изваден од форма
Баш така треба, ко Де Геа што му напраија Манчестер, мочковци скапани се летаат ќе идат, седи бе шупелко една вакви работи не се праат на година пред да му истече договор, да изгние на клупа. Да се паметни новиве газди како ново правило супер агентов да се прогласи персона нон грата во Милан, ќе им прекурчи на клубови кај да е од него.

M

MD_

Гостин
Каква клупа или нека го продадат, или ако намерно чекаат со свињата да истече договорот нека не припарува до првиот тим ни на тренинг

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.529
Barem znaat nasive na sto se sega.
Imaa golem respekt od mene za rabotata do sea, od denes Fasone mi e omilena fudbalska licnost.
Neka pushi kur svinjata debela, neka kazue klauzuli i neka lapa 30% u juventus.

A za maliot kur me boli neka praat do sakaat, ama koj go ebe neka go sitnat neka lapnat nekoj denar so fajde ako go ostaat na klupa.

Ako nema kupec klupata svekako ne mu bega.

Za golman barem lesno se naodza, neka soberat nekoe golmance od Germanija.

A najdobroto nesto u situacijava e sto postoi sega pak nadez da go vidim Lloris u Milan:love:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Сеа на кур ќе ни се качат другите фанови. :icon_mrgr:

Негова одлука. :toe: Бев убеден дека ќе потпише нов договор ќе остане уште некоја сезона и како зрел играч ќе одлучи, но навистина ме разочара. Каде и да отиде треба да брани подобро од Де Геа, Навас, Буфон итн.

Клубот е изненаден од одлуката и причината не се парите, беа понудени 5 мил. На крај сами се криви, што толку го издигнаа и на крај им саалм го опна.
После ова ќе сакаат да ги продадат сите играчи на кои агент им е Раиола, а тоа се Бонавентура и Абот.
Абе која шпекулација Донарума-Хамес не си правите филмови. :pos: На Реал, ПСЖ и останатите клубови не им се брза, ќе почекаат и следна сезона или на крај на трансфер период.
Тешко да биде на трибини, ќе го продадат само за да не се наруши атмсферата во тимот. Нека земат нов голман и нека ги истребат ваквите неблагодарници.
Затоа и цел месец се криеше во Франција. Де Шиљо кој исто така го нема никаде.

Курва суд уште порано ја намирисаа работата и бараа уште еднаш да ја потврди љубовта кон Милан, но со конкретни чекори.
Љубовта не се искажува само со бакнување на грбот на клубот, туку и со големи гестови.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
Михајлович...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

P

PewDiePie

Гостин
Жена море,некоја од тие манекенките италијански нека најдат да му го помати паметот да му прави филмови да му глуми верност,и на крај да го остави. Ни трибини ни бутур не може да ти заебе кариера како жена. :D

C

Castiel

Гостин
Жал ми е што ова значи дека најверојатно и Бонавентура ќе си оди.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

C

Castiel

Гостин
Први имиња кои се спомнуваат за замена се Нето и Перин. Нето е срање а Перин е одличен избор само се мачи со повреди.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom