Корисни совети за орал-почетници

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Nema greshka mache, od takvi anabolic pichinja avtoritativni-boljer od 60 l bez termostat sho se i sho pregrevaat brzo-brzo koa ke im staish asalen grejach, oralno de se ocekuvaat samo takvi soveti...pouchete gi ushe malce decava na sex-devijacii-mnogu ke se srekni...garant...:pos2:

Си бегал на часовите по македонски јазик или имаш проблем со изразување?
Во случај да не знаете да го изговорите она што го мислите,правилно, за да ве сватат сите,тогаш за вас важи онаа старата... ќути и пуши!

Член од
7 март 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
Си бегал на часовите по македонски јазик или имаш проблем со изразување?
Во случај да не знаете да го изговорите она што го мислите,правилно, за да ве сватат сите,тогаш за вас важи онаа старата... ќути и пуши!
heheheheheh .... ajjjj sho ubo kazano :D
koga sum vejke tuka,dali ste probale koga partnerot/kata vi praktikuvat oralen seks,a istovremeno vi go masirat analniot otvor - auhhhhhh, zemjotresi,cunami i ... i so ne ce ve tresit togas :)

Член од
16 март 2008
Мислења
51
Поени од реакции
3
Za mene seksot e instiktivna pojava. Nema potreba od pravila i principi. Just free you mind... and fallow your instincts

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Сакм кога ме лижат со врела уста_(претходно ако се напие чајче), а увидов дека знае да биде многу возбудливо за партнерот кога јазикот го вркам околу неговата главичка, а потоа нагло ќе се симнам надолу.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Да нема забуна:

Кај мажите е поубаво да се приредува оралка со ладна уста (може и со помош на сладолед, мраз, пеперминт...).
Кај жените е поубаво да се приредува со топла.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Za mene seksot e instiktivna pojava. Nema potreba od pravila i principi. Just free you mind... and fallow your instincts
PA DO NEGDE I TI SI U PRAVO

zensak mi nejke oralno da me zadovoli kazete sovet kako da ja nateram PLS
NE MOES DA JA NATERAS BE. NE E MAGARE PA AJ UDRI

Имам проблем. Не е воопшто орал, ама не знам кај да го пишам...
Со дечко ми пред некој период имавме односи. Јас, за разлика од него немав никакво искуство во сексот, тој ми беше прв. За сексот немам некое големо познавање, само имам читано нешто по весници наваму-натаму... Проблемот е што дечко ми свршува за минута. Не знам зошто тоа е така, дали има некој проблем поврзан со него или...?!?!
TIPOT LAKO SE UZBUGJAVA... HORMONITE MU SE 200 NA SAAT

Нареден пат користи ја опцијата измени и исклучи Caps Lock! - Crazy in Love

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Глеј да не му се 360. Респект до типчето, но премногу е возбудено (а кој не би бил), можеби треба малку да поработи на контролата.

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
paaaaaa da najpozitivnata strana kaj oralniot seks e toa sto devojkata ne moze da zabremeni a i ona treba da smeta deka koga i gi vnesuvas tvoite seminja (oralno) prima golem procent na proteini itn itn toa e isto taka mn dobro a i oralniot seks dava dopolnitelna vozbuda, samo poraka do maskiot pol da se pazi do kade se odi do vozbudata bidejki pri taa vozbuda nisto cudno da ti bidat griicnati testisite ili penisot, i toa so pogolema sila .
vozbuda si e vozbuda osobeno kaj seksot ...........................

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Acid, od temava mi idet voda na usta... epten si sakam mmmm nekogas duri ne prodolzuvame so sex nego cisto onaka si zavrsuvame rabota (ama ne golatam so znam nesum probala mada na pratnerot ne mu smeta toa lol), Ali svrsuvanka u usta ide obavezno uste ne se desilo da ne svrsi.....:pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Acid, od temava mi idet voda na usta... epten si sakam mmmm nekogas duri ne prodolzuvame so sex nego cisto onaka si zavrsuvame rabota (ama ne golatam so znam nesum probala mada na pratnerot ne mu smeta toa lol), Ali svrsuvanka u usta ide obavezno uste ne se desilo da ne svrsi.....:pos:

Можеш да опишеш ако сакаш:smir:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Да нема забуна:

Кај мажите е поубаво да се приредува оралка со ладна уста (може и со помош на сладолед, мраз, пеперминт...).
Кај жените е поубаво да се приредува со топла.
не важи за сите. јас мразам со ладна уста, а не па со пеперминт. МОМЕНТАЛНО спуштање. мразам така.

топличко си е топличко.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Можеш да опишеш ако сакаш:smir:

Abe navistina bi sakala da ti opisam, i eve se mislev se do sega kako da go izvedam toa no bidejki se plasam deka mozam samo da go rasipam filingot so mi e u glava so toa so ke go proiznesam so zborovi nesakam da ja dolzam mn okolu opisuvanjeto nekako nemozam da go dolovam momentot bidejki zatvaram oci i brkam rabota najubavo mi e taka.... Taka da sory leandra al so zboroj nemoem!:smir:

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Една девојка у инспиративен афтерсекс момент на искреност ми кажа дека уствари била жедна...(сите ве стави у тој кош)
Нешто околу ова?

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Maybe, ако се остаила од пушење и ја потрошила цела плунка врз органот, се пресисала малата.... се се случува:pos:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Е добро де...се ожеднува од умор...особено после подолга партија.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom