@teneke да пишуваше по твитер министер или советник ќе те туреја
Туку до кое ниво може да оди човековата глупост не можам да се изначудам на моменти, имаш луѓе што се спремни рачно да внесуваат цела недела во ексел и над 50 000 рекорди, иако формулата и најголем бот за ексел може да ја изгугла или да ја напише. Јбг, некои ни за тоа не ги бива, после ова што го видов денес нема нешто што може да ме изненади околу интелигенцијата на луѓето
Драга Кајгана,
Најмногу од се мразам неодговорност, ноерганизираност и себичност. Не разбирам како може луѓе во една работа да неможат да се организираат и истите да бидат толку себични за да кажат ,,Зошто јас ова да го работам, кога може некој друг?". Епа од такви луѓе не може да се оди напред
сите си бројат денови за враќање од некаде, за одење некаде, почеток или крај на обврските.
јас сум си скромен чоек и си ги одбројувам деновите кога ќе почнат да се продаваат лубеници по пазарите.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.