Корисни совети за орал-почетници

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
И да надополнам, (додека го разглобуваме стенкањето и пушењето) пробај изговори самогласка а,е,у,о,сите се изговараат со отворена уста.

Толку од оваа проблематика,може да се продолжи со некој корисен совет на темава:star:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...ja imam edno drugarche sto se faleshe deka lizel i koa go vidov ednashka sto infekcija zakachil na toa ustata,ne mi se veruvashe kao se izdeformiral...strashna gletka beshe toa...ko drug chovek mi licheshe u faca...ama se oprai poleka so 15 penicilina...i posle vishe mislam deka mi kaza deka ni usnite on sam ne si gi oblizuval edna godina cela...taka da na oral pochetnicite im davam sovet da pazat sto i kako i kade lizat...pu j'zk...bljaaak...

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Ljupco напиша:
...ja imam edno drugarche sto se faleshe deka lizel i koa go vidov ednashka sto infekcija zakachil na toa ustata,ne mi se veruvashe kao se izdeformiral...strashna gletka beshe toa...ko drug chovek mi licheshe u faca...ama se oprai poleka so 15 penicilina...i posle vishe mislam deka mi kaza deka ni usnite on sam ne si gi oblizuval edna godina cela...taka da na oral pochetnicite im davam sovet da pazat sto i kako i kade lizat...pu j'zk...bljaaak...
Toa drugarceto tvoe bilo epten maler tezok, a shto saka da kaze poetot so ova ne znam ... let me gues ... koga ke se resheme da lizeme sledniot pat lekarsko da barame ? :) :) :) :)

Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Ljupco напиша:
Eden najprijatelski sovet za drugarceto tvoe: pred da lize sledniot pat (ako voopsto mu padne na pamet povtorno da napravi takvo nesto) neka ja prasa tipkata koga posleden pat vlegla vo kada :) :):):):) Sepak mi e zal sto takvo nesto mu se slucilo! Pocna i mene strav da me faka :)

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Malce off toic ama moze i kako sovet da se svati :)
Eden poznanik moj si ja odnesol presno fatenata devojka doma i nemalo nikoj i ajde navali narode ... koga ke ja sobleci so ke vidi megu noze bush (grmushka) i ajde zel da ja brice za da ja lize oti uslovot za da padne seks od nejzina strana bilo da ja lize hahahah ... ja izbricil dobro se ok i ajde za da mirisa ubavo zel kolonska voda malce za dizenfekcija i stavil .. lele koga pocnala da bega niz soba nemozel da ja stigne ej :) :) :pos2: :pos2: :pos2:

PS. Ako nekogash vi se sluci neshto slicno na kolonska ne pomisluvajte :pos2: :pos2:

Член од
9 февруари 2006
Мислења
112
Поени од реакции
2
па добро освен колонска можел да стави AFTERSHAVE GEL тоа не пече (знам, испробано е)
туку во врска со темава браос, ке користи некому

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Dodatoci za extra oralno zadovolstvo se vo kombinacija so slednovo:

(a i extra blag vkus ima na jagoda)

a ako partenrot bil mnooogu mnooogu umen togash slednovo:

(vkus na menta, nevideno extra e, a partnerot sigurno ke stenka big time od zadovolstvo)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ChickenInvaders напиша:
Нормално дека треба хигиена,и после што треба?

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Zasto da zabegala , sega i perverzijata e relativna rabota pa ne zabegala;) :):) toa sto i na dvajcata vi pricinuva zadovolstvo e samo zadovolstvo a ne zabeguvanje i konzervativni mislenja....

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Кога ќе почуствувате дека е осетлива на клит дека и е потечен, или не дај боже да сака од напнатост да навлезете во неа без да сврши орално, слино притиснете и го клитот со усни, и малку со заби (МАЛКУ) и шмукајте ко луди, колку и да треба време. Она може ќе се буни, устата може од шмуќање ќе ви се умори, ама ќе сврши јако.

Поздрав.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да се на доврзам на претходниот пост... ако она не сака шмукање,тогаш со врвот од јазикот на клитот, со брзи движења доведете ја до лудило

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
И да:

Не ја слушајте ако ви вика "Тргни сеее! Тргни се, неможам веќееee!". :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Пробајте напоредно да лижете сладолед и да го задоволувате партнерот.

Особено добар ефект се постигнува ако гризнете мало парченце од сладоледот и дур ви се топи полека во уста да продолжите со оралката.

Брррр....

Член од
22 мај 2007
Мислења
38
Поени од реакции
3
Скулгрл напиша:
Пробајте напоредно да лижете сладолед и да го задоволувате партнерот.

Особено добар ефект се постигнува ако гризнете мало парченце од сладоледот и дур ви се топи полека во уста да продолжите со оралката.

Брррр....
Da iprobano samo ima ushte sega zamenete gi ulogite zemi go kornetot (pretpostavubam deka si skroz depilirana) i prevrtigo malce nad klitorisot pazi ne smee da padne edna kapka sladoled na charshavot ili nikogash nema da ima oralka. Dobro si zagreana i pichkata ti e kako furnichka sladoledot brzo se topi i se sliva pomegi trite linii tvoite butini i axe wound(cepkata) nezno potisnuvaj mu ja glavata se podole i podole a ti poleka potkrevaj go gazot se pogore i pogore koga nozdrvite ke mu legnat na dvete strani na klitorisot sladoledot e pri kraj toj se trudi da ne padne kapka pritisni go nezno ushte ednash i :vozbud:

Брррр....[/quote]

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
libra напиша:
Da iprobano samo ima ushte sega zamenete gi ulogite zemi go kornetot (pretpostavubam deka si skroz depilirana) i prevrtigo malce nad klitorisot pazi ne smee da padne edna kapka sladoled na charshavot ili nikogash nema da ima oralka. Dobro si zagreana i pichkata ti e kako furnichka sladoledot brzo se topi i se sliva pomegi trite linii tvoite butini i axe wound(cepkata) nezno potisnuvaj mu ja glavata se podole i podole a ti poleka potkrevaj go gazot se pogore i pogore koga nozdrvite ke mu legnat na dvete strani na klitorisot sladoledot e pri kraj toj se trudi da ne padne kapka pritisni go nezno ushte ednash i :vozbud:

Брррр....
[/quote]

Живо ме заинтересира па затоа ќе те препрашам, има ли разлика каков е сладоледот во корнетот?
Мора да е некоја фирма и со посебен вкус или може да се земе со топки, ако е со топки колку топки препорачуваш?
:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom