Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Kolku luge sme što čekame od 2013 i do kade sme ?
Brat mi ceka od 2013 e.. do nigde sme, odneseni dopolnitelni dokumenti vo dekemvri 2016 no otkogas nikakva promena na status, ne ni gi imaat razgledano :(:mad:[DOUBLEPOST=1497270131][/DOUBLEPOST]
Edno prasanje :D na ovaj email mozi se da se prasa kako na primer do kade e nekoj broj i dali pisuvate na mk ili bg?

Здраво длаи може да ми појасни некој, кога проверувам со Пин ми дава дека сум на Задолжителна а кога проверувам само со 18**/2016 на конзуларен пат ми дава дека сум на дополнителна ?
Инакѕ бев на интервју во Софија 11.09.2016.

Како да го протумачам сега ова ?
На што сум?

Поздрав и сите што побрзо документи ;)
Двете преписки што ги проверуваш се за различни особи и немаат врска една со друга иако имаат исти број. Ако си правел интервју во Софија тогаш проверуваш со пин и тоа е твојот преписка. Нема што да проверуваш преписки по консулски пат.

Двете преписки што ги проверуваш се за различни особи и немаат врска една со друга иако имаат исти број. Ако си правел интервју во Софија тогаш проверуваш со пин и тоа е твојот преписка. Нема што да проверуваш преписки по консулски пат.
Ne go buni coekot, bi trebalo da e isto. Jas bev preku ambasada dodusha. I so pin i dolu po konsulski pat mi dava isto nesto. Mozi e razlichno deka sum preku ambasada pak ...

Некој да се пофали со промена на статус во задолжителна што бил на интервју април 2016та во конзулат во Битола??? :unsure:

нејќам да те разочарам ама 3,5 месеци чекам указ :eek:
Премa ситуaцијaтa кaкo стoјaт рaбoтите у мoментoв требa дa си пресреќен,a никaкo рaзoчaрaн кaмo јaс дa сум нa твoе местo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom