- Член од
- 21 декември 2014
- Мислења
- 112
- Поени од реакции
- 23
na toj meil nemoze da se prati, prebukiran e, gi vraka meilovite kako neprateni
na toj meil nemoze da se prati, prebukiran e, gi vraka meilovite kako neprateni
Od kad čekaš potps na ukaz?Ke cekame za potpis duri do septemvri ili ke rabotat i preku leto ....
a_landzhev@justice.government.bgna toj meil nemoze da se prati, prebukiran e, gi vraka meilovite kako neprateni
Brat mi ceka od 2013 e.. do nigde sme, odneseni dopolnitelni dokumenti vo dekemvri 2016 no otkogas nikakva promena na status, ne ni gi imaat razgledanoKolku luge sme što čekame od 2013 i do kade sme ?
Edno prasanje
Двете преписки што ги проверуваш се за различни особи и немаат врска една со друга иако имаат исти број. Ако си правел интервју во Софија тогаш проверуваш со пин и тоа е твојот преписка. Нема што да проверуваш преписки по консулски пат.Здраво длаи може да ми појасни некој, кога проверувам со Пин ми дава дека сум на Задолжителна а кога проверувам само со 18**/2016 на конзуларен пат ми дава дека сум на дополнителна ?
Инакѕ бев на интервју во Софија 11.09.2016.
Како да го протумачам сега ова ?
На што сум?
Поздрав и сите што побрзо документи![]()
Ne go buni coekot, bi trebalo da e isto. Jas bev preku ambasada dodusha. I so pin i dolu po konsulski pat mi dava isto nesto. Mozi e razlichno deka sum preku ambasada pak ...Двете преписки што ги проверуваш се за различни особи и немаат врска една со друга иако имаат исти број. Ако си правел интервју во Софија тогаш проверуваш со пин и тоа е твојот преписка. Нема што да проверуваш преписки по консулски пат.
jas sum od 2013 i zedov pasos noemvri mesec posle pekolni nekolku god.Kolku luge sme što čekame od 2013 i do kade sme ?
нејќам да те разочарам ама 3,5 месеци чекам указ
Премa ситуaцијaтa кaкo стoјaт рaбoтите у мoментoв требa дa си пресреќен,a никaкo рaзoчaрaн кaмo јaс дa сум нa твoе местoнејќам да те разочарам ама 3,5 месеци чекам указ![]()
Koja godina si i koj brojj ?
9k/2015Koja godina si i koj brojj ?
Таман работа. Не е страшно. Стигнавме ли до тука, полесно се дише. Можда не бев ептен активен на форумов али има фајда. Добри луѓе шеткат овде.нејќам да те разочарам ама 3,5 месеци чекам указ![]()