Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
C

Castiel

Гостин
The potential Biglia-Keita transfer to Milan could potentially be worth €50m+bonuses [Di Marzio].
Milan will meet with Andrea Conti's agent tomorrow afternoon in Casa Milan. Inter are also interested [Di Marzio].

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
da ne ispadne Belotti kako Immobile :icon_mrgr:

a toa scenario mi e nekako vrlo verojatno

ajde pukajte me:uzi:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ако оди надвор од Италија големи се шансите да биде Имобиле 2.0
Иначе неподвижниот има 26 голови оваа сезона.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Конечно асален лев бек, конечно !!
Да не го урочим, ама од тоа што сум гледал овој и со една нога е бољи од браќата Антонини врљавиот, Емануелсон, Дидац Виља, Таје Таиво, Џамел мадафакинг Месбах, Констант лепотанот, Ванџони, Антонели па и Де Шиљо !

Антoнели не е зa вo ист кoш сo другиве,штетa штo имaше прoблеми сo пoвредите.Минaтaтa сезoнa игрaше дoбрo пoд Михaјлoвич.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901

Ама ич не го сакам Диего Коста. Утре ќе му текне да се врати во Атлетико кога ќе им истече банот.

Lotito has told Keita: Sign with Milan, renew with Lazio or sit in the stands for a year. Milan have an agreement for Biglia + Keita at €45M
Keita's agent will meet with Milan management later today.[DOUBLEPOST=1496922143][/DOUBLEPOST]Презентација во 17:30

IMG_20170608_133856.jpg

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас сфаќам дека покрај вакви имиња за во напад е многу тешко да се одлучиш, а и не сме навикнати да не поврзуваат со вакви, ама не го сакате Коста? Ај не заебавајте! :icon_mrgr:

Таа глава ќе има 40 гола во Серие А. Добро, ќе има и 4-5 црвени картони, ама човекот би бил полн погодок.

Не знам, мене ми е многу тешко да се одлучам кому би му дал предност. Белоти го бирам многу субјективно, ама сите кои досега се спомнуваат мислам дека би биле одличен избор. Дури и Дембеле и Андре Силва. Во нивен случај, дури и да флопнат, имаат време и ќе држат цена. Другиве се постари, ама посигурни решенија.

Како работат овие новиве, да ти е милина. Не ми е верно дека ова е Милан. И не само за трансфери и спомнувани имиња! По социјалниве мрежи, со стафот кој го комплетираат околу нив, со односот со агентите, јавниве преговори, брзината, конкретноста ...

Да не помине неспомната битна работа: Стефано Луксоро ќе бил нов шеф на скаути. Бил едно од најзвучните имиња во своја област во Европа и го земаат директно од Јувентус.

Фини денови се пред нас ако вака продолжат. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Гаден играч е иако ќе дава 20+ голови. На таа глава после една сезона ќе и текне да оди во Атлетико. И самиот изјави дека таму сака да се врати.

Conti's agent has just arrived at Casa Milan. :coffee:

MBZZ4664.png

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: MD_
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Таман 2 сезони да ги изиграт во Милан на ниво и нека кршит глава кај сакат ионака ќе имат 30-31год и ќе мојт да му се истајт уба сума. Знам дека повеќето го сакаме Бељоти ама реално Коста е далеку позвучно име и најверојатно ради тоа не атакуваат на Бељоти.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.282
Поени од реакции
13.263
Јас сфаќам дека покрај вакви имиња за во напад е многу тешко да се одлучиш, а и не сме навикнати да не поврзуваат со вакви, ама не го сакате Коста? Ај не заебавајте! :icon_mrgr:

Таа глава ќе има 40 гола во Серие А. Добро, ќе има и 4-5 црвени картони, ама човекот би бил полн погодок.

Не знам, мене ми е многу тешко да се одлучам кому би му дал предност. Белоти го бирам многу субјективно, ама сите кои досега се спомнуваат мислам дека би биле одличен избор. Дури и Дембеле и Андре Силва. Во нивен случај, дури и да флопнат, имаат време и ќе држат цена. Другиве се постари, ама посигурни решенија.

Како работат овие новиве, да ти е милина. Не ми е верно дека ова е Милан. И не само за трансфери и спомнувани имиња! По социјалниве мрежи, со стафот кој го комплетираат околу нив, со односот со агентите, јавниве преговори, брзината, конкретноста ...

Да не помине неспомната битна работа: Стефано Луксоро ќе бил нов шеф на скаути. Бил едно од најзвучните имиња во своја област во Европа и го земаат директно од Јувентус.

Фини денови се пред нас ако вака продолжат. :)
Незнам зошто си така скромен?
80 гола ќе даде у никаквава серија а и плус 20 у лига европа,ете ја 100ката заокружена

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.159
Незнам зошто си така скромен?
80 гола ќе даде у никаквава серија а и плус 20 у лига европа,ете ја 100ката заокружена

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ова коНплекси нешто од братучедот на Нејмар што ќе иде у Севиља ? :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Rodriguez will wear the number 68 at Milan, in honour of his mother.

Keita agent: We recently met with Lazio. They told us that they have an agreement with Milan and that the player is on the market. We will evaluate the situation and decide soon.
A meeting is scheduled this evening between Mirabelli and Lazio's sporting director Tare for Keita and Biglia

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
BREAKING: Di Marzio confirms Milan has reached an agreement with Conti.

Средбата со агентот траеше 3-4
часа....

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Браво за трансфериве! Конечно јак Милан и подобра Сериа А!

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Paletta's agent: "We will soon speak with Milan and take a decision. If he renews, great, if not then we will evaluate our options."

Sosa's agent: "Sosa will never go to Antalyaspor. He has chosen to stay at Milan.

Agreement missing between Poli and Bologna, who offered him €700K/year, but Poli wants at least €1M. Too much for Bologna. [Resto Carlino]

Убaви рaбoти дo сегa се дешaвaaт и изнудувaaт нaсмевки нa нaшите лицa и мислaм декa ке бидеме уште пoзaдoвoлни кoгa ке се исчисти губретo вo клубoт.Јaс сум oптимист и се нaдевaм декa нoвиoт менaџмент нa Милaн истo тaкa ке биде успешен вo oбрaтнa нaсoкa,oднoснo вo испрaќaње нa некoлку непoжелни игрaчи нaдвoр oд пoртите нa Милaн.
ФOРЦА МИЛАН!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom