- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.900
Италијаните пренесуваат дека е 15 мил + 3 бонуси
Ако бараш вакви видеа можеш од секој можен играч да најдеш, никој не е совршен за да не греши, видеово не го менува фактот дека е топ бек за супер цена и Милан се обезбедија на таа позиција за наредни 5+ годиниКарпа
За дечкото вреди и 50 милиони да се платат. Машина за прекини е, во најмногу голови има учествувано во цела лига после Гризман и Роналдо.@ManUtdChampions пa тебе пoвеќе те чинеше бе![]()
Абе само го местиш слободни и корнери да изведува и види што се дешава:Без разлика на видото, Марсијал никад не играл десно, тој натпревар со причина беше ставен таа страна. Дефанзивно доста слаб, барем мене таков впечаток ми има оставено. Одличен центашут и удар, нема некоја брзина и експлозивност па тоа придонесува да страда назад бидејќи е офанзивно ориентиран бек а назад му дува промаја.
Сума сумарум, одлично бекче за офанзивни тимови. Не знам оти Пеп не тргна по него.![]()
Шо ќе го урочиш, за Милан потпиша...Абе само го местиш слободни и корнери да изведува и види што се дешава:
Прегледај го приврзокот 172616
Пу, пу, да не го урочам само.
Сезoнaвa игрaше и центрaлен бек некoлку нaтпревaри.Без разлика на видото, Марсијал никад не играл десно, тој натпревар со причина беше ставен таа страна. Дефанзивно доста слаб, барем мене таков впечаток ми има оставено. Одличен центашут и удар, нема некоја брзина и експлозивност па тоа придонесува да страда назад бидејќи е офанзивно ориентиран бек а назад му дува промаја.
Сума сумарум, одлично бекче за офанзивни тимови. Не знам оти Пеп не тргна по него.![]()
Сезонава ако не се лажам лев бек играше само додека не си отиде Хекинг од Волфсбург, после сменија 10 тренери и у најголем дел од времето играше централен у одбрана со тројца. Веројатно и затоа му падна цената, плус имаше и повреди а Волфсбург се бореа за опстанок.Сезoнaвa игрaше и центрaлен бек некoлку нaтпревaри.
Таман, уште појќе одговара во формацијата на Пеп.Сезoнaвa игрaше и центрaлен бек некoлку нaтпревaри.