Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки едно прашање. 4-5 месеци бев на финална и сега ме префрлиле на дополнителна. Што тоа значи ? Треба да го барам посредникот ? Нешто треба да се однесе или е само дел од постапката
Koj broj i godina si? Pozzz☺

Treba da dades dokumenti za dokaz na poteklo.
Od koja godina si i so kakvo dokumenti si?
pojche mislam oti e del od postapka[DOUBLEPOST=1496909284][/DOUBLEPOST]
Дечки едно пр[ање. 4-5 месеци бев на финална и сега ме префрлиле на дополнителна. Што тоа значи ? Треба да го барам посредникот ? Нешто треба да се однесе или е само дел од постапката
najarno e da si go prashash chovekot koj te vodit niz procedurava oti ovde sekoj imet svoja filozofija.... mozhit da e tocna a mozhit i samo kanti tropat

Знaе ли некoј кaде имa нaјблиску нoтaр вo oкoлинaтa нa дaбч?

Знaе ли некoј кaде имa нaјблиску нoтaр вo oкoлинaтa нa дaбч?
Во зградата зад канцелариите на претседателот,ко трговски што е...по скалите се одеше нагоре..2-3 кат.оди натаму прашај или види некоја табла..

Treba da dades dokumenti za dokaz na poteklo.
Od koja godina si i so kakvo dokumenti si?

2015 mart bev na intervju, so licna karta od tetka (sestra na tatko mi ) .
Kje kontaktiram vecer so posrednikov, ama neso mi spomnaa decki bevme zaedno deka vekje odnele dokumentite sto ni gi vratija, kopijata od bugarskata licna karta ( vo mojot slucaj) i molba, E sega sto jas kje nosam i kako kje pravam kje vi kazam

Ako ima nekoj iskustvo sto dokumenti se nosat slobodno neka pise

Што е раб. со интервјуата ? менати ли се ај ако сака некој да објасни детално околу тоа прашање кеве молам ..и сакам да прашам и ова дали со од брат документи прекратуваат или ?
Фала унапред ..

Dali ima nekoj so poptisan ukaz od 1 Januari pa navamu ?
друже прелисти неколку страници назад. сто пати се повторува истото дека од февруари па до сега нема издадено укази, а причината точно никој не ја знае...

Decki stranata na MP ne raboti ili mene taka mi se cini????

Пред пола година поднесов за бугарски пасош со документи од прв братучед. Пред некое време ми се јави посредникот дека ми излегол происходот и да му ги однесам другите документи, уверение од суд, лекарско и извод, али ми кажа и дека имало некои измени и дека можеби пак ќе требало да носам документи од братучедот, запознаен е некој со ова?

Пред пола година поднесов за бугарски пасош со документи од прв братучед. Пред некое време ми се јави посредникот дека ми излегол происходот и да му ги однесам другите документи, уверение од суд, лекарско и извод, али ми кажа и дека имало некои измени и дека можеби пак ќе требало да носам документи од братучедот, запознаен е некој со ова?

Имам слушнато за ова и сега иди многу скапо има многу документи за пррвод и легализација

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom