Koj broj i godina si? PozzzДечки едно прашање. 4-5 месеци бев на финална и сега ме префрлиле на дополнителна. Што тоа значи ? Треба да го барам посредникот ? Нешто треба да се однесе или е само дел од постапката
Koj broj i godina si? PozzzДечки едно прашање. 4-5 месеци бев на финална и сега ме префрлиле на дополнителна. Што тоа значи ? Треба да го барам посредникот ? Нешто треба да се однесе или е само дел од постапката
pojche mislam oti e del od postapka[DOUBLEPOST=1496909284][/DOUBLEPOST]Treba da dades dokumenti za dokaz na poteklo.
Od koja godina si i so kakvo dokumenti si?
najarno e da si go prashash chovekot koj te vodit niz procedurava oti ovde sekoj imet svoja filozofija.... mozhit da e tocna a mozhit i samo kanti tropatДечки едно пр[ање. 4-5 месеци бев на финална и сега ме префрлиле на дополнителна. Што тоа значи ? Треба да го барам посредникот ? Нешто треба да се однесе или е само дел од постапката
Во зградата зад канцелариите на претседателот,ко трговски што е...по скалите се одеше нагоре..2-3 кат.оди натаму прашај или види некоја табла..Знaе ли некoј кaде имa нaјблиску нoтaр вo oкoлинaтa нa дaбч?
2015 mart bev na intervju, so licna karta od tetka (sestra na tatko mi ) .Treba da dades dokumenti za dokaz na poteklo.
Od koja godina si i so kakvo dokumenti si?
друже прелисти неколку страници назад. сто пати се повторува истото дека од февруари па до сега нема издадено укази, а причината точно никој не ја знае...Dali ima nekoj so poptisan ukaz od 1 Januari pa navamu ?
Ne raboti. Sigurno pocnale da rabotat.Decki stranata na MP ne raboti ili mene taka mi se cini????
Daj boze da e taka...ajde moze od utre ke ima novi vesti....Ne raboti. Sigurno pocnale da rabotat.
Dobi ukaz veke go ima zemeno pasosotKakov e statusot na majka ti? Dobila li potpisan ukaz ili?
Имам слушнато за ова и сега иди многу скапо има многу документи за пррвод и легализацијаПред пола година поднесов за бугарски пасош со документи од прв братучед. Пред некое време ми се јави посредникот дека ми излегол происходот и да му ги однесам другите документи, уверение од суд, лекарско и извод, али ми кажа и дека имало некои измени и дека можеби пак ќе требало да носам документи од братучедот, запознаен е некој со ова?