A kolku pari bi me kostalo promena na ekran na galaxy s5нема. нема ни да најдеш, прости се од него и купи си друг телефон
и онака е прередок телефон
A kolku pari bi me kostalo promena na ekran na galaxy s5нема. нема ни да најдеш, прости се од него и купи си друг телефон
и онака е прередок телефон
imam nekoj repliki 6500, i org okolu 8500A kolku pari bi me kostalo promena na ekran na galaxy s5
Одлепи ја стаклената фолија и исчисти го со алкохол убаво тачот ... би требало да е до тоаДечки, имам Galaxy Grand Prime. Купен е јануари 2016. Во јануари 2017 го пуштив на сервис ради проблеми со тачот. Некогаш фаќаше некогаш не. Ми го вратија од сервис по еден месец, значи февруари. А ко го однесов ми рекоја демек да не е од заштитното стакло дека пододлепено ми беше. Океј сето тоа, го зедов во февруари и му ставив ново заштитно стакло. Се си работеше добро до пред две недели. Пак почна исто така. Баш тогаш приметив и дека заштитното стакло почна да се одлепува долу околу Home копчето. Дали е можно до тоа да е проблемот или да го акнам мобилниов од земја?
Околу 1500 ден.Промена на батерија на S6, која цена?
По завршување на договорот со кој е земен телефонот, треба да ти го дадат кодот доколку го побараш..Tel mi e kupen vo tmobile i kodiran e na t mobile dali moze da go otkodiram za site mrezi ili dali go davat kodot od t mobile
Маката е да го одвоиш ... не се исплати, тачот е лепен целосно за екранотСе менува ли само тач на таблет Nexus 7 од првите? Да речеме да си нарачам од алиекспрес? Некаде прочитав дека тоа од страните што лепи дуплофан ли како се вика знаел да не се погоди и да има она ghost touch, точно ли е ова?
Па би требало да држи неколку часа барем ... однеси го или ќе сменат батерија или ќе ти дадат другЗдраво. Купив пред неколку дена таблет некој black vision колку за фб и видео повици да не ја трошам батеријата на мобилниот и да ми стои на полнач цело време ама таблетот па не држи батерија воопшто првите 3 пати го полнев до 12 часа како што ми кажаа ама два пати да отворам фб се истрошува батерија. Инаку го купив од сетек дали ако му го однесам може нешто да го поправат?