S
staycalm
Гостин
Не сум бил на геј парада до сега. Баш би сакалИди ти по ЛГБТ паради и ќе се чудиш кога муслиман, кој што многу посериозно ги сфаќја работите кога идеш против неговиот господ.
Прашање е само кога некој од ИСИС ке разнесе геј-бар.
А Шведска, веруј ми, е собир на секакви луѓе кој што бараат "equal fucking rights" ко тебе.
И никако не им текнува дека можеби претерале со тоа.
Ама ако нека ги бомбардираат муслимани, што знам ја.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
ИСИС се канцер на општеството. Нешто што треба да се уништи за да се отстрани уништување од нивна страна.
Баш ми е мило за таквите луѓе во Шведска што бараат еднакви права. Разумни и интелигентни луѓе!
Па добро, за некого е претерување еднакви права, за било кое малцинство. Ги има многу што мислат дека им се дале премногу права на црнците, ама нели тие немаат ништо против црнци
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Чудо, се согласувам со тебе за ова. Иако би сакал фондот да покрива вакви операции, има некои што се многу поприоритетни за кои треба да се обезбедат средства.Не можам да се ставам во туѓа кожа, мене убаво ми е во мојата.
Имаш деца и луѓе кои се на смртна постела, бараат секој ебан ден донации од народ зашо фондот нема пари да покрие или не сака да покрие. Е, кога фондот ќе има пари за сите овие кои не избрале да прават операција по своја волја, тогаш бујрум, нека даваат и на Фифи.