Можда, не викам не. Али авансно си се обезбедив и за двете опции.може се грешка и не е он
Тебе така ли те учеа по древногрчка педерска традиција? Доколку сум запознат Аце го пушел на Хефестион[DOUBLEPOST=1496670784][/DOUBLEPOST]кур од магаре да пушиш
Агентите на БИА така дејствуват. ДПМНЕ веке не се интересни не се на власт. За тоа СДСМ се икако интересни.[DOUBLEPOST=1496671272][/DOUBLEPOST]Воопшто забележувам дека со изперените мозоци тешко се комуницира. Они се како да сретнале баг во програмското осигуруванје и почнуват да бегат и да не одговарат конкретно. или да пробуиват да наврегјат. Примерно тој пишлемон. Него му кажале дека е фиром и дека треба да мрази бугарите и се што е надвор од ова идиотска концепција го става во ситуација да вришти како да го ебат црнци во сите дупки. Кажи бе пишлемон ти веруваш дека си грк демек македонец демек имаш нешто општо со аце педерот? ако е така зошто збориш на бугарски? Дури и по конската норма ова е бугарски[DOUBLEPOST=1496671929][/DOUBLEPOST]А па овај Кајганеро утепа се што е можно. Првин ме убедуваше дека воинот на магаре не бил аце Педерот. Потоа измисли дека сум тврдел дека аце Педерот бил бугарин.А ја просто му кажав дека може и да мине без рушенје ако воинот на магаре се означи како Кубер или Крум еден од вистинските негови предци што го зборел истиот јазик и ебел грците и србите како што и на него му се сака но не смее да си признаеМожда, не викам не. Али авансно си се обезбедив и за двете опции.
ја мислам дека Киро и Мето се грци и направиле глаголицата како црквено писмо за чесите и словаците што и така не успе, пишуваат на латиница. Но и хрватите не пишуват на кирилица па не зборат на латински. Како и да е нивните ученици ги прима бугарскиот цар Борис I.Што ве учи србоманската идиотија дека тие дошле во Бугарија и таму во Западна Бугарија сретнали некакви антички македонци па им дале писмо? Ништо од тоа. Борис основал 2 школи да учи прости попове на бугарски за да избрка грчките попове од Бугарија.да не беа Кирил и Методиј, вие бугарите денес на турски ќе зборевте
Стоко,иди јади трњеја сум од стоката која ви еба матер на вас србите во неколко наврати па потоја се изкаравте "победници" само за тоа оти капутите германци загубија војните[DOUBLEPOST=1496667869][/DOUBLEPOST]
Б'лгарија на 3 моринја србче
Што не кажеш и што испокраделе СДС кога биле на власт?200.000 на улица,милјарди од државни фирми префрлено на приватни сметки,крчмарење на фабрики од репроматеријали па до машини кои кои вределе и до 5 милјони марки....И?
Као демек Грујо и фамилијата не испокрадоа се, не ги продадоа сите државни интереси, пола членство и високи лица не им се фашизоидни бугарофили итн поради тоа што Груки бил на X напревар кадешто се вееле X знамиња а не Y?
Вашето не само што е глупа споредба туку ова се веќе знаци за блага ретардираност.
Гледаме и слабо ебеш.курот од уста не го вадиш....Кажано накратко не е проблемот што агент на БИА конкрете не сака ЕУ. Проблемот е што ЕУ не сака бедни држави. При тоа и глупи дека си замислуват дека ЕУ има некаков интерес од нив. Каков интерес има ЕУ од вас? За каков кур сте му беднотор со беднотор кои ке разтвори уста до газот широка да лапа, а нема да дава? Ако ве примат ке биде некакво чудо. Ние затворивме 4 атомски реактори.Вие немате ништо од тоа ама имате претензии.Како да го кажам помеко незнам има една бугарскла поговорка "ем с'рби ем боли ем мама не дава".
Kамо обвинеија камо пресуди камо конфискации?Што не кажеш и што испокраделе СДС кога биле на власт?200.000 на улица,милјарди од државни фирми префрлено на приватни сметки,крчмарење на фабрики од репроматеријали па до машини кои кои вределе и до 5 милјони марки....
А бе дали си нормален?Збориме и ти кажувам кој е разликата од еден македонски тим до друг.
Ама грујо ама ВМРО...ајде беее дообјасни се за една тема па продолжи за друга.Веќе болест ви стана на секоја тема АМА ВМРО....
Ама Грујо...ама ВМРО...
Гниди, нема друг соодветен збор мислам дека.
Ама ВМРО....Kамо обвинеија камо пресуди камо конфискации?
Правдаш криминална власт која не можела да се справи со криминал?
Големи јајца. Во Софија доагја се што е можно но мене ме боли кур за тоа пошо немам пари да одам да ги слушам па и нее ми тоа цел на животот да одам на концерт да се бутам како теле со разни пијаници и нашмркани. Како и да е. а да заборавив да ве честитам за победата на Вардар во ракомет. Иако сопственикот е некаков русин а во тимот се претежно странци но се пак името е бугарско-Еј Стинг доаѓа во Скопје