Многу кеиф ке ми направиш ако не ми реплицираш повеќе пошто искрено не ни сакам да имам никакви допирни точку со ликови како тебе на пример.
Најди ми еден пост каде јас тебе те цитирам прва. Еден и единствен. Од 2009та наваму.
Ти прв мене ми се обраќаш, прво се исмејуваше зошто сум работтела ко шанкерка, сега друго ти е интересно, ама во секој случај твојата лична беда ја истураш овде да ја читаат 30 000 луѓе. Јас не се потсмевам на ничие работно место, зашто е неваспитано, од дома ме научиле дека не чини така, таквите ко тебе во основно се подбиваа со служителите и чистачите во школо, и ден денес останаа лузери.
Јас тебе не сум ти пишала никогаш, зашто си ми дебилен и очаен, не те ни читам, кога ќе видам мислење од тебе го скролам, а ако несакаш да имаш допирни точки со личности како мене, слободно игнорирај ме, како што јас тоа го правам со тебе, се додека не ме цитираш, или ме тагнеш.
Мојот живот е среќен и убав, твојот е тажен, се гледа по твоите мислења овде, тебе едино може да те трпи жена од Пустец да си ја платиш, на доброволна база тешко, Бога ми.
А ако толку ги интересира луѓето ове што сум напишала јас пред 2-3 години, сега ќе ти кажам, ме чуди како го немаш во ворд зачувано тоа.
Напишав дека менталитетот на Македончето е гаден и одвратен, и дека избегавам да се дружам со Македонци, зашто веројатноста да ти го спопика е поголема од онаа другата.
Прашај кој сакаш дијаспорец, било каде исселен, истото ќе ти го каже. Отвори ги темите во дијаспора, ќе најдеш милион такви мислења од милион други исселени Македонци.
Ти си за греота. Јас комплекси не лечам, ме заболе мене за државјанството било чие, кој е чиј државјанин ми е последна грижа во животот, кој како се чувствува, исто така негово право, ако сакаш чувствувај се ко Пакистанец. Ако ти сметам, заобиколи ме, како што јас тоа го правам со тебе. Ни ти ги читам мислењата што ги пишуваш, ни па ме интересираат, уште помалку прва те цитирам и ти се обраќам.
Со тоа што ми го пишуваш дека сум приглупа зошто сум се омажила за човек кој е од Босна, уште повеќе си ја покажуваш мизеријата и фактот дека ги делиш луѓето по било каков основ и што си даваш за право да се мешаш во било чиј личен и приватен живот, ти се гледа воспитувањето мајка ти дома што ти го дала. За кого сум се омажила и каде јас, тоа не е тема на муабет овдека.
Да не треба тебе да те прашам случајно кај и за кого треба да се омажам, во кого да се заљубам?
Кој се мислиш ти бе дека си, и што се мислиш дека си? Ти имаш за себе мислење дека имаш плава крв.
Во пола мислење велиш за мене имам плава крв сум мислела, а во друго викаш приглупа во Босна се омажила. Ај договори се сам со себе и смири си ја хистеријата, напиј се водичка знам дека не ти е лесно во овие моменти.
И гони ми се од профилот. Да не му се обраќам, а он вреба и прв цитира и тагнува. Кој жал и очај собрани во едно мизерно човече.
За греота.