На овој му треба стручна помош.
Екстерното како и забраната за продажба на алкохол по одреден период во денот е една од многуте реализирани глупави идеи на бившата властGo podrzuvas eksternoto I sherijatskiot zakon za prodazba na alcohol? Da ili ne? I zasto DA?
Шо е бе ова невреме надвор?
Па нели у комуњарско време нема да има такви работи?Нели едино шо ќе врне ќе врнат пари?
Вака ли живот бе?
цццц....
Јас мислев само грујо знаел опасни невремиња да домкне над скопје,тоа и заев исти кур да ти бил!
Значи од старт со лажни ветувања?
Ако ако...Навикнати сме ние на комуњарски лаги
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
како дебилот ќе гони по приватна тужба кога судот ја отфрли тужбата на секретарот на Гром за објава на приватни разговори ??https://www.facebook.com/branko.geroski/posts/1291940560927636
Во врска со објавената аудио-снимка меѓу Љубомир Фрчкоски и мене на Јутјуб и на порталот Инфомакс, сакам да го соопштам следново:
Прво, разговорот е автентичен, иако е пренесен нецелосно. Датира некаде од 2012-2013 година, кога јас сум во дневен "Фокус", па Фрчкоски се интересира за малото доцнење во исплатата на хонорарите за неговите колумни.
Тоа е време кога ДУИ бара, а потоа Груевски овозможува проширување на јазичните права на Албанците. Не знам дали Груевски тоа го сторил под мое влијание, под влијание на Фрчкоски или под влијание на спомнатиот Владо Поповски. Тој дел од приказната не ми е познат - треба да се праша Груевски.
Мојот став за ова прашање секогаш бил јасен и прецизен - се залагав и се залагам за проширување на службената употреба на албанскиот, како и на јазиците на другите етнички заедници.
Второ, очекувам новиот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски, да нареди спроведување на истрага за стореното кривично дело според член 151 став 1, 2 и 3. МВР треба да ме извести за резултатите од истрагата, за да гонам со приватна тужба.
Да го потсетам министерот Спасовски дека за време на неговото министерување во ресорот во техничката влада, врз мојата ќерка беше извршено слично кривично дело, со познати сторители. Наспроти моите обиди да ја истерам правдата, полицијага и обвинителството тогаш го забошотија случајот. Тогаш имав разбирање, бидејќи Спасовски и не беше вистински министер.
Ајде да видиме дали сега ќе биде поинаку.
Зошто прашање и одговор во исто време?како дебилот ќе гони по приватна тужба кога судот ја отфрли тужбата на секретарот на Гром за објава на приватни разговори ??
а самиот дебил јавно кажа дека ќе пренесува се што му стигне, не бил тој полиција да проверува дали е вистинито
...ти бе ко некоја чикита , слабо заработуеш, па си почнал втора работа ко поводаџика ....Tи пожелувам да се ожениш со неа, ти или некој твој.
Боља казна за сите гомнарии - нема.
sigurno ne 11 godiniБаш ме интересира уште колку ќе плачат.
....такси РИВА.. [DOUBLEPOST=1496391890][/DOUBLEPOST]Ај, следно прашање ќе ти биде „а со што отишол толку брзо?“
...тоа му е бе единствената шанса у животу.., да се радуе на пијано пиче...Зошто Шеријатски? Не си загрижен колку деца пијат по паркови навечер?
koga se raboti za prodazba na alkohol nema da ima nekoj pogolemi promeni, mozda nesto mali promeni, moze da se prodolzi rokot za zimskiot period namesto zabranata da pocnuva vo 19.00 moze ke bide do 21.00 kako sto e letniot period, cisto kolku da im se zamackaat ocite na kurtonive, poveke od toa ne ocekuvam, ne deka go podrzuvam zakonov, ama taa e realnosta.Екстерното како и забраната за продажба на алкохол по одреден период во денот е една од многуте реализирани глупави идеи на бившата власт
Можда на тебе, тоа што го пишуе бијонс ти е паметно.мртвац, не го спомнувај залудно името на Богот свој... Башка појма немам кој е bijons , знам само дека постира овде една мома ко авион и збори паметни работи за разлика од твојот пролив кој го распрскуеш овде....
..и дај бе веќе еднаш врати паре...јеботе багдадски муфтија..
<3Друже,ти да беше модератор,вака не писмен, Кајгана ќе пропаднеше.
А за поантипатичен лик,можеш да го побараш во огледало.Ќе го пронајдеш.
незнам јас што е компаративно со проливот на мртвацот(плус тоа дужи пара , а се праи на удрен).... , ама ова сигурно не е.., и мораш да признаеш дека е попријатно за гледање..од неговите брљотини, па простаклукот на оние сс-овците....итн.итн.Можда на тебе, тоа што го пишуе бијонс ти е паметно.
Компаративно идат тие работи со интелигенцијата.
<3