- Член од
- 30 ноември 2015
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 3
Planiram da idam sam,na rizik poso iam muda.za zarabotka mi e ne mi e za odmor.Pa me interesira koja e procedurata dali mozam smeshtaj da najdam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Planiram da idam sam,na rizik poso iam muda.za zarabotka mi e ne mi e za odmor.Pa me interesira koja e procedurata dali mozam smeshtaj da najdam?
Смештај ќе најдеш ама работа не се надевај особено со МК пасош.
Што има врска каков пасош има? Нели читаш дека муда имал... ?
Jas rabota veke iam zagarantirano tuku smeshtaj i hrana treba samiot da si snabduvam
Аман де озбилно тоа ти е најтешкото ? Прочепкај низ google за меѓуградски превози низ грција, возови, автобуси, види од Солун со брод дали можеш да стигнеш, види од Атина може има нешто не знам ѕирни заеби форумов нема баш за Миконос да најдеш многу информации, да беше некое попристапно место во рок од 30 мин ке добиеше одговор ама Миконос не башAko znae nekoj koja e procedurata za da se stigne do tamu neka pise dr ne me interesira
Оди де нели мудоња си? Што замараш овде ?Ako znae nekoj koja e procedurata za da se stigne do tamu neka pise dr ne me interesira
Кажи му во продавница дека имаш големи муда и ќе ти дадат без пари, исто и за смештај, покажи и ги на некоја Гркиња и ќе ти даде фри смештај плус гратис нозе ќе ти шириJas rabota veke iam zagarantirano tuku smeshtaj i hrana treba samiot da si snabduvam