- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.697
- Поени од реакции
- 85.578
Какви бе тенковски делови? Образложи поопширно!..
Како ќе зборуваме од сега кога имаме пресудени работи па не се дозволува праќање во затвор ( Тенковски делови) ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви бе тенковски делови? Образложи поопширно!..
Како ќе зборуваме од сега кога имаме пресудени работи па не се дозволува праќање во затвор ( Тенковски делови) ...
Знам знам, за продавање на државата на душманите, двојазичност, и слични мрднати теми.Темата е за сосема друго.Но ти што мислиш дека светот се врти околу Заев и Грујо твоја работа.
Ја сум вмровец и иам бољи хумор од сите вас овде.вмровци се оперирани од хумор
џабе се обидувате да биде смешни и интересни
подобро да копирате тоа што ви пуштаат од штаб, не се обидувајте само да пишувате
Ја сум вмровец и иам бољи хумор од сите вас овде.
се пишува: alalda ti eАлал датие
fokus za kurir, retardiraniot brat na kurir infomaks i ostali takvi e new york times.Кога Заев го гледавте на видео и не правевте будали лепено,сечено,зошто да верувам на некој документ и тоа објавен на Фокус?
Нечисто информативно... Овие не се од бога дадени пленуми, ќе има нови.[DOUBLEPOST=1496257982][/DOUBLEPOST]Чисто информативно и двата пленуми сакаа враќање на приемните испити. Нема да образложувам зошто екстерното е лошо. Сите се свесни. Само луѓе што имаат партиска агенда го тврдат спротивното.
Види кабина 2 не е исчистена добро.[DOUBLEPOST=1496258037][/DOUBLEPOST]Не знам за другите ама Ѓорѓи бил зафатен со програмирање.
Во негово време немало екстерно. Гледаш?За разлика од знаењето на вашиот најјак новинар - дипломиран географ?