Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
..
Како ќе зборуваме од сега кога имаме пресудени работи па не се дозволува праќање во затвор ( Тенковски делови) ...
Какви бе тенковски делови? Образложи поопширно!

Темата е за сосема друго.Но ти што мислиш дека светот се врти околу Заев и Грујо твоја работа.
Знам знам, за продавање на државата на душманите, двојазичност, и слични мрднати теми.

СЈО можеби нема да покрене постапки против албански политичари, затоа што истите ќе бидат сведоци во процесите против политичарите од дпмне?

Писмо до дедо Боже,
поради новите случувања во МКД и старите турбуленции,
според десното колено и левото рамо знам дека се очекува голем пад на амосферскиот притисок и температури од 30 степени во четворток до 15 степени во петок...
со еден збор во петок и сабота во Македонија се очекува силно невреме и бури со силен ветер и краткотаен пороен дожд со можност на појава на поплави, но не се знае каде? прашање каде ќе удри во МКД ? па во интерес на мир во куќа, дедо Боже имај предвид да го насочиш невремето кон тие места каде градоначалници се заштитени од коментари дека се тие криви поради природните непогоди !
п.с.
благодарам однапред !

http://sdk.mk/index.php/makedonija/...e-potpishal-800-000-evra-za-desorosoizatsija/

ТОДОРОВ ПРЕД ДА СИ ЗАМИНЕ ПОТПИШАЛ 800.000 ЕВРА ЗА ДЕСОРОСОИЗАЦИЈА

Отидоа илјадници евра државни пари на сметка на здруженија основани завчера, без ниту еден вработен и регистрирани по станови.

За мајка Македонија!!

вмровци се оперирани од хумор
џабе се обидувате да биде смешни и интересни
подобро да копирате тоа што ви пуштаат од штаб, не се обидувајте само да пишувате

Уствари DLM да ти бил тој шо до вчера спиеше по шатори и јадеше од донации.

9d2b054624b84d95919377afad23222e.png

Шилегов го нарече Грујо диктаторче лигаво .. Го спомна два-три пати тоа и после продолжи со диктаторче.:pos::pos::icon_lol::icon_lol:

вмровци се оперирани од хумор
џабе се обидувате да биде смешни и интересни
подобро да копирате тоа што ви пуштаат од штаб, не се обидувајте само да пишувате
Ја сум вмровец и иам бољи хумор од сите вас овде.

Кога Заев го гледавте на видео и не правевте будали лепено,сечено,зошто да верувам на некој документ и тоа објавен на Фокус?
fokus za kurir, retardiraniot brat na kurir infomaks i ostali takvi e new york times.

Чисто информативно и двата пленуми сакаа враќање на приемните испити. Нема да образложувам зошто екстерното е лошо. Сите се свесни. Само луѓе што имаат партиска агенда го тврдат спротивното.
Нечисто информативно... Овие не се од бога дадени пленуми, ќе има нови.[DOUBLEPOST=1496257982][/DOUBLEPOST]
Не знам за другите ама Ѓорѓи бил зафатен со програмирање.
Види кабина 2 не е исчистена добро.[DOUBLEPOST=1496258037][/DOUBLEPOST]
За разлика од знаењето на вашиот најјак новинар - дипломиран географ?
Во негово време немало екстерно. Гледаш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom