Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.651
- Поени од реакции
- 59.566
Grizman propoФорлан како слободен играч во Атлетико
![]()
Grizman propoФорлан како слободен играч во Атлетико
![]()
Појма немам дали знае да игра со нога или не, али дека е добар можам да тврдам. Уште од кога му беше замена на Цезар се гледаше од око дека ќе го биде, а оваа сезона покида батето. Има рефлекс, брз е, скока ко гепард.И на овој исто како Браво специјалност му била игра со нозене велам дека ќе е промашај ама само нека продолжи да комплицира Пеп, лани 10 гола само во лига прими од погрешни подавања меѓу и од Браво/Стоунс.
Што збориш бе брат,за голман лупа 50 милиони што треба повеќе? Ако Сити со Гвардиола не лупа тешки милиони онда незнам кој. Еве и овој Менди што ќе го земат кај вреди 50 милиони,три пати е преплатен.Појма немам дали знае да игра со нога или не, али дека е добар можам да тврдам. Уште од кога му беше замена на Цезар се гледаше од око дека ќе го биде, а оваа сезона покида батето. Има рефлекс, брз е, скока ко гепард.
Мене ми се свиѓа како почна да го гради тимот Пеп. Се ослободи од ѓубрето, зима млади играчи уместо да иде по некои звезди да лупа по 100 милиона. Јест да и овие веќе се имаат докажано и не коштаат 10 денара, но кој курац таленти ко на Венгер. Рецимо он некое црнче од Еупен ми носи, со такви млади играчи не се праи тим.
Ај нека лупне 100+ за Гризман/Бејл. Овака за тие пари ќе покрие 2-3 позиции на тимот. Што дека Јунајтед го купија Погба, ем дрво, ем на други позиции ништо не се засилија. Па реално се работи за најбољи млад играч голман, заедно со тој од Милан. За колку мислиш дека Милан него ќе го продаде? За 20 милиони ?Што збориш бе брат,за голман лупа 50 милиони што треба повеќе? Ако Сити со Гвардиола не лупа тешки милиони онда незнам кој. Еве и овој Менди што ќе го земат кај вреди 50 милиони,три пати е преплатен.
Не заебавај сега и ти, 50 милиони фунти за голман се како 100 милиони фунти за било кој outfield играч. И лани купи голман и сега пак голман. Самиот се негира себеси, знае дека зезна лани. Пеп и лани купи највеќе играчи ама испаднаа промашај/декор повеќето од нив.Појма немам дали знае да игра со нога или не, али дека е добар можам да тврдам. Уште од кога му беше замена на Цезар се гледаше од око дека ќе го биде, а оваа сезона покида батето. Има рефлекс, брз е, скока ко гепард.
Мене ми се свиѓа како почна да го гради тимот Пеп. Се ослободи од ѓубрето, зима млади играчи уместо да иде по некои звезди да лупа по 100 милиона. Јест да и овие веќе се имаат докажано и не коштаат 10 денара, но кој курац таленти ко на Венгер. Рецимо он некое црнче од Еупен ми носи, со такви млади играчи не се праи тим.
Мене не ми паѓа друг голман на памет кој Сити би можел да донесе. Облак можда, секако исто би коштал. На Сити очајно им фали голман, секако дека ќе пукаат толку пари, а за испод 50 милони од голман што можат да добијат ?Не заебавај сега и ти, 50 милиони фунти за голман се како 100 милиони фунти за било кој outfield играч. Пеп и лани купи највеќе играчи ама испаднаа промашај/декор повеќето од нив.
Тука мора да се согласиле со Нињо дека џабе купува кога не е проблемот до играчите колку што измислува топла вода.
Ама ок те разбирам што сакаш да кажеш, сигурно нема да го земат ГачевскиМене не ми паѓа друг голман на памет кој Сити би можел да донесе. Облак можда, секако исто би коштал. На Сити очајно им фали голман, секако дека ќе пукаат толку пари, а за испод 50 милони од голман што можат да добијат ?
Реал планира да фукне 60 милиони евра за Де Геа, барем тоа беа последните информации. Многу се?Ама ок те разбирам што сакаш да кажеш, сигурно нема да го земат Гачевски. Само дополнувам дека 50 милиони фунти за голман се огромна пара а братот сеа за сеа не е ни приближно во баграта составена од Ноер, Буфон, Де Геа итн.
Таман да го купат Облак и да им остане кусур за кафана.Реал планира да фукне 60 милиони евра за Де Геа, барем тоа беа последните информации. Многу се?![]()
Субјективно, малце е, објективно, таман е, само што негде читав дека ДДГ е проценет на 80 (мил евра) од нашитеРеал планира да фукне 60 милиони евра за Де Геа, барем тоа беа последните информации. Многу се?![]()
Знам дека е во фунти, и знам дека Јунајтед го процениле на 80, ма да мислам дека Перез ќе го земе за 60, сепак нема да дозволат ни едните ни другите да си ги нарушат партнерските односи што си ги граделе цела историја поради еден голман.Субјективно, малце е, објективно, таман е, само што негде читав дека ДДГ е проценет на 80 (мил евра) од нашитеп.с. цената на Едерсон е во фунти.