Prviot datum od slikata e malce promasen
Prviot datum od slikata e malce promasen
Назад им е медиумската зима на ДПМНЕ. Наскоро ќе се промени и уредувачката политика на МРТВ, па ќе им остане само Шител за ширење вести наменети за ликови како @VOLK2234 и компанија. Џабе потоа Гвујо ќе сече црвени ленти во Сармазалино, ќе нема како да ја продаде приказната за мегауспешност. Порталите од типот на Курир е Република немаат влијание кај постарата публика која воглавно за светот се информира од телевизија.Медиумсково прегрупирање е одвратно. Анал 5 го шутна васе лудиот и сега ги исклучуваат оние психопатине што се јавуваат, а се од небањата проминенција. четникот со голф терени и хациенди во Зелениково исто не е нешто активен. На бурекот му наложиле да укине политика, па ги викнал глупердиве со тетоважи и сега од овој тип на медиумски хард-кор фолклор остана само крмакот миленко со нов тип риалити-шоу - беседи за геополитика на дијаспората. Ликовите во публика - сигурно има некои од нив овде што пишуваат.
Од МонастириТи из којег националности си?
Овај де од кој град ако не е тајна?
Kако не ви се смачи со дебилните приказни, чудо едно.Ќе гледаме циркузи до крајов на годинава.
Црпко визионерот дебатер татаро-шип. од Муртино ќе мора да одработи за тие што го спремаа од надвор и што го донесоа. На дугарчето несакам да сум му во кожа.
Долг си е долг. Беса е беса. Ќе дебатираме.
Чудно. Ваљда јас реков дека имам позитивен однос кон платформата?Kако не ви се смачи со дебилните приказни, чудо едно.
Со сите капацитети.[DOUBLEPOST=1495879858][/DOUBLEPOST]Џабе се токмиш, нема да важи за коњите и магарињата.
Што ме мешаш мене? Кажи си за себе.@Ѓорѓи Н. Dislike
Ахмети и Џафери не дојдоа на судењето против Богоевски за "Маѓар Телеком"
Мој речник е. А ти можеш, за другите немој. Јазикот твој е виден.Ако има и пратеници на сдс со пасоши од „нашиот источен сосед“ и тие се. Ова „одродени“, КУРир реторика, немој со мене, жити младост....на пензионерине кога се возиш во автобус - со тој јазик.
А на Мирчо Свињарнико?А едно време што имаше 3000 муџахедини на граница кои само што не влегле?
Озбл Владе, убаво ти пишаја дека у последно време како дива коза се понашаш на форум.Сега се сетивте на речникот? Кај беше години на назад да прашаш ?
Победивме со Лихтештајн. Или не? Не сме први или втори.Па тогаш славете победа
Шишето е стандард наметнат од опшеството, шо има во него е веќе право на личен избор, текила не би бил мој сигурно, блазе тебе иначе, кој како си ја наредил....шише текила, табани на маса и поглед кон хоризонтот...мислам Падрон се наоѓа у Скопје..