„Син кит“ - опасна игра која одзема детски животи

• Креатор на темата Креатор на темата katinakatalina
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа тема ја има на сите форуми освен на Кајгана, па затоа мислев да ве замарам со оваа тема и тука бидејќи немам муштерии овој период.

Црна Ружа филм.

Цел форум знае дека си масон, ламинат не ти е срам вака да се однесуваш во јавност?
Да ги браниш овие зла сотонски ?

ПУ!

Има ли модератор овде бе банирајте го оваа зло!

Добро за нив штом знаат. А замисли да не знаеја каква змија им се крие овде...

Се надевам дека трите вечито негативни и безобразни ликови (на горниве мислам)немаат деца затоа што навистина се безобразни, досадни, недолични, смрдливи :гомце: кои би биле срам за фамилијата:facepalm:.

незнам дали некогаш ќе сфатат дека не се воопшто интересни, немаат смисол за хумор, а пред се треба да помислат дека на форумов имаат пристап и малолетни деца кои ги читаат нивните глупости...Лош пример даваат на сите.
Зајдоа веќе со тролање по сите теми(дефинитивно се тешки психопати):facepalm:

... во тој контекс на изрази додека се гледаат новите амерички филмови со ,, фак ју ,, во секој втор збор, оти сигурно не идат сите во Америка да на лице место слушаат улична конверзација ,,факју меен,,, се апсорбира модерниот начин на изразување за разлика од старите амерички филмови од тип на каубојци и индијанци на Џон Вејн кога секогаш навивавме погрешно за погрешната страна- каубојците, а всушност требаше за индијанците, оти тие се домородците и беа убиени од дојденците... проекцијата на тоа што го објаснувам дава погрешна проекција во твојата глава да стално ме цитираш цинично и верглаш едно те исто и сите видео игрици ,,опасни по живот,, пак доаѓаат од таа земја преку бара што не си седи таму туку ни пренесува све што е лошо и сатанско ! (y)
п.с.
...те чекам одамна во ПП, не се срами дојди немој секогаш јавно НЕГАТИВНО да ме цитираш ! ;)

:чда: Јас за Индијанците навивав.

Оваа тема ја има на сите форуми освен на Кајгана, па затоа мислев да ве замарам со оваа тема и тука бидејќи немам муштерии овој период.
ти каков гад си, и без пари да се нудиш и на колена да клечиш и да молиш, нема никогаш да имаш муштерии....смрдлив педер немиен:gjavol:

Си напраија кретениве филм, као и увек.
Измислија смрт на девојче у Бечеј, измислија други случаи на смрт поради видео игра и така... Црна Ружа филм.
Како не ти е срам вака што пишуваш

ти каков гад си, и без пари да се нудиш и на колена да клечиш и да молиш, нема никогаш да имаш муштерии....смрдлив педер немиен:gjavol:
Се гордееш дека имаш повеќе муштерии од мене? :pos:

Русиве заебан народ се тие ако не измислат некоја глупост нема кој ама и тој што ја измислил и сигурно болен но треба да се пријави играта сигурно ќе го најдат кој е основач и можи да биди притворен и да плати парична казна

А за играна те тера 50 дена да извршуваш задачи а на 51 ден да се самоубиеш ееејј треба мозок за вакви глупости.

...зарем покемон беше побезбедна игра?

секоја видео игра која влегува во неспремен расудувачки мозок прави куршлус било да е тоа детски мозок било да е мозок од возрасен доколу има тема на насилство со доза на хипнотизирање, ако мајката остави солна киселина на достап на детето тоа од љубопитност може да ја испие, дали сега солната киселина се претвори во видео игра можеби, но мајката е иста! :(
Гледаш дека видеото е лажно. Се обидуваат да бидат смешни, но немаат смисла за хумор......единственото добро во него е велосипедизмот, можеби дебелото дете ќе симне некое кило.

Инаку кантер и GTA беа доста атрактивни игри кога бев мал, па нашата генерација не израсна/прерасна во некакви психопати без грижа на совест која сака да убие се што мрда! И глупаво е да се тврди дека ова е грешка само на родителите. Кога мајката ќе ја слушне сирената за пожар, прво погледнува кон своето дете! Грешката генерално е на глупавите деца, а минијатурен дел имаат и родителите и оние кои ја креирале “играта“.

пи.ес. Ај дај некој пример и за абортусот и за малолетничката проституција, кога сме веќе тука (мислам конкретно за “расудувачкиот мозок“).
пи.ес.ес. А дали мене ме чекаш ПП!? :)

Амаааааан админи, модератори:mad: има ли спас од крлежов@Zarniwoop....?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom