Дали секс за една ноќ (one night stand) или casual секс стварно ве прави посреќни?

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Ne me razbiras poentata ne mi vo seksot poentata mi e vo zivotot, ne me ispolnuva toa sto pravam. A sekogas sum mislel deka ako imam seks partnerki, ako legnuvam zenski za edna nok, ako sum svaler bolje od toa nema
Паралела на твојов муабет би била следнава ситуација - мртов гладен седиш пред гостилница каде праат скара на жар и каде се точи пиво и ракија. Некој познат ти вика дојди те частам, ај да јадеме, ти му викаш не брат не јадам јас по такви места, строго на здрава храна сакам да се преорентирам, само да најдам у државава храна која е 100% органска.

Ne me razbiras poentata ne mi vo seksot poentata mi e vo zivotot, ne me ispolnuva toa sto pravam. A sekogas sum mislel deka ako imam seks partnerki, ako legnuvam zenski za edna nok, ako sum svaler bolje od toa nema

Zivotot ne e samo seks. Gresno mislenje si imal uste od start. Dobar seks e samo kruna na dobra vecer/den, a zivotot se sostoi od momenti,dobri i losi. Ako si pameten i sreken ke bidat uglavno dobri.

Uglavno poveke partnerki, pogolemi trosoci, pomalku obvrski vs edna partnerka koja bi trebalo (a moze i ne) poveke da te ispolnuva ama so toa idat i drug tip na obvrski i pogolema odgovornost, pa sega vidi ti sto poveke sakas

A zosto uopste i si mislel deka postoi EDNA rabota sto celosno bi te ispolnuvala? Si porasnal toa e se...

Секс за една ноќ имаат само тие што несакаат врска
А што ако тој секс од една ноќ се повтори пак и пак и пак и стане засекогаш. Тоест на таков начин си запознаеш дечко за озбилно :)

Секс за една ноќ имаат само тие што несакаат врска
ти ова сериозно?[DOUBLEPOST=1492520930][/DOUBLEPOST]секс за една ноќ никогаш не одбивам.

Денес ако е некој достапен за мене може утре нема да е.
Зошто да пропуштам?

Јас дадов мое мислење и видов дека не постои таква тема, па сакав да дознавам дали сум само јас што се чувствувам така или има и други.
Очигледно е дека си остарел:pos:[DOUBLEPOST=1492522375][/DOUBLEPOST]
Јас дадов мое мислење и видов дека не постои таква тема, па сакав да дознавам дали сум само јас што се чувствувам така или има и други.
Очигледно е дека си остарел:pos:

ти ова сериозно?[DOUBLEPOST=1492520930][/DOUBLEPOST]секс за една ноќ никогаш не одбивам.

Денес ако е некој достапен за мене може утре нема да е.
Зошто да пропуштам?
Ти не си ок што ако таа има дечко,што ако таа има сида?? Треба да се пази од такви

Ти не си ок што ако таа има дечко,што ако таа има сида?? Треба да се пази од такви
Тие работи обично не ги мислиме пред таквиот секс а после чекаме 2 месеци на евентуални симптоми.

Сакаш со еден оброк да си сит десет дена?
Моментално, пролазно.Ама не е ништо лошо во секој случај :)

Може да биде ок, само да се користи кондом, иначе за женско сексот за една вечер никад скоро никад не е пријатно искуство зошто жената не може да се опушти и да сврши доколку нема доверба во мажот, а иначе дека може да прерасне во врска, може, увек така почнувале

Sum i za edna nokj, i za 2-3 nokji po red, a bogami sum i za casual sex.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom