Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Ми беше мило да се дружам со дечките од Соколи овие 2 години, лани го лапнаа у мајсторка од нас, сега од Мзт. Дај боже да продолжат да навиваат за некој од клубовите од Скопје Мзт/Работнички/Вардар па ќе имаме дискусија и следната година, иначе изгубивме двајца следачи на макбаскетот. [emoji22]

Ми беше мило да се дружам со дечките од Соколи овие 2 години, лани го лапнаа у мајсторка од нас, сега од Мзт. Дај боже да продолжат да навиваат за некој од клубовите од Скопје Мзт/Работнички/Вардар па ќе имаме дискусија и следната година, иначе изгубивме двајца следачи на макбаскетот. [emoji22]

Не јас неможам да разберам од кај се појавија дечкиве да навиваат за Соколи. Да си навивач на Соколи или имаш роднина во тимот, или корист некоја или било каква поврзаност. Да ти дојде така да навиваш за Соколи е просто невозможно.

Честитки и од мене :) И ја не ве мирисам нешто многу,но сепак повеќе од Соколи у секој момент :)

@Институт знам дека е прерано но има ли некој најави идеи за следната сезона.
Освен Тејмс кој има договор за наредна сезона би било прекрасно да се задржат Дреновац и Клоф.Да се вратат Стојановски и Дејвис,да се донесат Пери и Мавра,и јаки два центри![DOUBLEPOST=1495749134][/DOUBLEPOST]
Отсекогаш се интересирам за најголемите ривали. Што појаки сте тоа подобро.
Провоцираш,не се интересираш!

А што очекуваш ти и наредна да освоите?

А ти што очекуваш , Работнички да освои ? Ако мислиш дека власта се мењава и сега Работнички ке го форсираат гадно се лажеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom