Дебел или просечен?(анкета)

• Креатор на темата Креатор на темата Krofna
  • Време на започнување Време на започнување

Дебелина на пенис(circumference)

• 5cm-9cm

Гласови: 8 12,9%
  • 10cm-13cm

Гласови: 10 16,1%
  • 13cm-15cm

Гласови: 14 22,6%
  • 15cm-17cm

Гласови: 7 11,3%
  • над 17cm

Гласови: 23 37,1%

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Прашај ги женските Крофна дали сакат маж со 15 цм ама што и е камен цврст или сакат маж со +20 цм што и како гума , види што ке ти одговорат? :D
Друже не си исчитал добро, она прај муабет за обем 15 шо по форумала 15/пи = дијаметар излегува дека за плачи од фи 4,7см шо и не е нешто којзнае што премногу иако да речеме е малку над просечно...

@bijons se potkinuvam na nadvoresniot del nakaj perioneum, vnatresno se siram nemam gajle, duri pri kraj na seks ne go ni osekjam od so sum siroka.a so vlaznenjeto nemam problem

Оваа ептен крофна...

Ја мислев дека е машко :facepalm: па сега Крофна чим ти ништо не осеќаш можеш да замислиш колку ужива во сексот партнерот твој :confused:

@bijons se potkinuvam na nadvoresniot del nakaj perioneum, vnatresno se siram nemam gajle, duri pri kraj na seks ne go ni osekjam od so sum siroka.a so vlaznenjeto nemam problem

d90.jpg

abe predigra, imame ama me nervira sto mora pola saat predigra da imame pred glavniot cin, i nekako se treba da pazam pa kako kje vleze pa da ne vleze odma, znaes so golem alat si imas rabota, da e malo polesno e za upravuvanje vaka ako mrdnes levo desno i odma moze da se napravi steta na kozata, a inace za vnatresno se vlaznam i se siram ko vrekja maka nemam, problemot ko so kazav mi e od nadvor malce taka se grebam nakaj perineumot(a koga nemame predigra mi se pravi ko linija crvena od penkalce se potkinuvam) i me nervira goleminata i toa so mora da pazam tolku, i so mora da imam dolga predigra.[DOUBLEPOST=1495653454][/DOUBLEPOST]
Ја мислев дека е машко :facepalm: па сега Крофна чим ти ништо не осеќаш можеш да замислиш колку ужива во сексот партнерот твој :confused:
ne da uziva bara uste, po 20 pati vo mesecot imame seks, si vodam dnevnice
Оваа ептен крофна...
epa sega... hehe

abe predigra, imame ama me nervira sto mora pola saat predigra da imame pred glavniot cin, i nekako se treba da pazam pa kako kje vleze pa da ne vleze odma, znaes so golem alat si imas rabota, da e malo polesno e za upravuvanje vaka ako mrdnes levo desno i odma moze da se napravi steta na kozata, a inace za vnatresno se vlaznam i se siram ko vrekja maka nemam, problemot ko so kazav mi e od nadvor malce taka se grebam nakaj perineumot(a koga nemame predigra mi se pravi ko linija crvena od penkalce se potkinuvam) i me nervira goleminata i toa so mora da pazam tolku, i so mora da imam dolga predigra.[DOUBLEPOST=1495653454][/DOUBLEPOST]
ne da uziva bara uste, po 20 pati vo mesecot imame seks, si vodam dnevnice

epa sega... hehe

Пробај да користиш лубрикант и пенетрацијата нека се одвива многу бавно и нежно на почетокот. Можеби и предолго имате предигра.

Имаш дилдо? :)

На приватно вакви прашања на приватно

На приватно вакви прашања на приватно

Би на приватно, ама девојката излезе со прашања за нејзината интима, плус е анониммна, па не гледам проблем. Освен тоа, дури и да е трол, можеби овие совети би ѝ помогнале на некоја некоја друга девојка која немала смелост да постави прашања од оваков тип со оглед на сексистичките коментари кои ги изначитав на оваквите теми.

@Agda Па како да не помислиме дека е трол читајќи какви зборови употребува. Ова „ko vrekja maka nemam“ личи на нешто од некој нормален. Која би рекла за себе дека е ко вреќа долу...

@Agda Па како да не помислиме дека е трол читајќи какви зборови употребува. Ова „ko vrekja maka nemam“ личи на нешто од некој нормален. Која би рекла за себе дека е ко вреќа долу...

Тогаш е некое машко кое слушало многу детали од девојка му за сексуалниот чин. :) Ова дека боли на отворот а внатре не може само жена да го осети. И да, кога жената е возбудена вагината знае многу да се рашири, па веројатно малата сакала да долови ефект преку метафора. :-)
Реков, дури и да е трол, овие совети може да бидат корисни некому.

Тогаш е некое машко кое слушало многу детали од девојка му за сексуалниот чин. :) Ова дека боли на отворот а внатре не може само жена да го осети. И реков, дури и да е трол, овие совети може да бидат корисни некому.
Da bas taka, koristam lubrikant
ne mi e sram od tebe :toe::pipi:

Тогаш е некое машко кое слушало многу детали од девојка му за сексуалниот чин. :) Ова дека боли на отворот а внатре не може само жена да го осети. И да, кога жената е возбудена вагината знае многу да се рашири, па веројатно малата сакала да долови ефект преку метафора. :)
Реков, дури и да е трол, овие совети може да бидат корисни некому.
Советите се супер, само што членот кој ги бара не ги заслужува според пристапот на кој ги бара.
Da bas taka, koristam lubrikant

ne mi e sram od tebe :toe::pipi:
Треба да ти биди срам од „самата“ себе, само личност без мозок се омаловажува и погрно говори сам за себе....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom