concrete
alte Esel
- Член од
- 22 март 2005
- Мислења
- 12.248
- Поени од реакции
- 1.703
...јеботе благи бог кој комедијант си станал.. немогуќе да си тоа ти... само мало дете или глупа или пијана или дрогирана овца може и да помисли дека некој може да биде толку бидала па да проба да украде милијарда, ачик ашкере .Не треба велење - треба докажување, Кој порано можеше да поверува дека Грујо стварно украл милијарди евра народни пари заедно со брачедите кумовите и сопартијците?
И ти мафкаше со знаменце на нивни митинзи и зарипнат идеше дома од скандирање, не верувајќи им на снимките на странските служби. али еве полека ко шо викаше визионерски Груевски, “вистината е како шило, боде ббоде и на крај ќе излезе“ Додуше клаваше кутричкиот слоеви и слоеви над шилото, али пак си прободе тоа.
Али на крај и вучиќ кој крадел али ја изградил србија и однел во ЕУ е подобар од грујо кој само крадел.
До сега освен некои недоветни ломотења и мафтања со аудио снимки од непознато потекло..на некои кретени и гракави гуски не слушнав ниедна прецизна информација со банкарски сметки , свифтови , дознаки и слично. Милијарда не може да исчезне у виду ластиног репа , остава голема прашина зад себе.
Занимливо е да се констатира само дека истиот момент кога некој не игра соодветно на музиката која ја свират твоите возљубени господари на вселената, тој некој станува лопов, битанга, народен непријател и криминалец со скорни.
А ова Грујо само крадел , без да носи во ЕУ ти е бисер... Што им праел на парите?? Ги закопуел у пустињата на Криволак??? Или ги чува у кинески и руски банки , а не во ЕУ па се недостапни за гледање... [DOUBLEPOST=1495619388][/DOUBLEPOST]
..хмм зошто тој твојот лажовен претседател ми личи многу на некој зајак кој бргу ќе биде одран за паприкаш...???Nie, gradjanite na Republika Makedonija so novoizbraniot Pretsedatel na Vladata na Republika Makedonija, G-din Zoran Zaev. Na nas nikoj ni se nema zakanuvano so gradjanska vojna. Ustvari ni se zakanuvase DPMNE i Ivanov za sto ke odgovaraat.
..а да дигнете тоа двапрста да преброиме кои тоа граѓани на Република Македонија сте тоа Вие????