Дебел или просечен?(анкета)

• Креатор на темата Креатор на темата Krofna
  • Време на започнување Време на започнување

Дебелина на пенис(circumference)

• 5cm-9cm

Гласови: 8 12,9%
  • 10cm-13cm

Гласови: 10 16,1%
  • 13cm-15cm

Гласови: 14 22,6%
  • 15cm-17cm

Гласови: 7 11,3%
  • над 17cm

Гласови: 23 37,1%

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Фала на советот, можам да пробам со некоја чашка вино на пр.
Немој со вино, ќе те скине стомак кисело е. Нешто жестоко, водка, шток и не во големи количини

Леле се срамливи деца, на темава, дај пишете димензии, не се замарајте јас дал ќе пијам вино или шток, реков не пијам алкохол. хехе досадни деца

Леле се срамливи деца, на темава, дај пишете димензии, не се замарајте јас дал ќе пијам вино или шток, реков не пијам алкохол. хехе досадни деца
Мислиш искрени ќе се на анкетава? Не верувам. Само фотка како доказ :D

Мислиш искрени ќе се на анкетава? Не верувам. Само фотка како доказ :D
Да знам сигурно сите имаат од 5-9цм а ќе стиснат над 17цм :pos: ама тоа е ај деца се ќе им растат уште некој цм

Ти дојде совет да бараш или мерка ?

Што е целта на анкетата?

Да се најде некој за анален за крофна, пошто е машко
А по што заклучи дека сум машко?[DOUBLEPOST=1495482029][/DOUBLEPOST]
Што е целта на анкетата?
Целта е да видиме дали пенисот на дечко ми е дебел или просечен.
И дај ве молам без тролање, навистина ми е важно, не сакам да си го уништам животот да раскинам долга врска,заради глупост, не сум била со многу мажи и не знам што да очекувам, го сакам и важно ми е, се колнам не сум трол.

А по што заклучи дека сум машко?
Жени не прашуваат вакви директни прашања, многу посуптилни се. А педерите, посебно оние запечените не бираат зборови да стигнат до некој пенис.

Жени не прашуваат вакви директни прашања, многу посуптилни се. А педерите, посебно оние запечените не бираат зборови да стигнат до некој пенис.
Јас сум анонимна никој не ме познава, и не гледам причина зошто да не прашам, немам искуство, сум имала само 3ца сексуални партнери, се надевав дека некој ќе ми одговори сериозно, но жалам што ја отворив темава.[DOUBLEPOST=1495482753][/DOUBLEPOST]Заборавив да пишам. Бев на гинеколог ни не ми беше пронајдена инфекција, папот исто ми е регуларен и го правам секоја година, мојот матичен лекар рече дека најверојатно се работи за диспропорционалност, затоа и ја отворив темава, тоа во превод значи дека мојава вагина е претесна, за таков дебел пенис, односно дека мене ми одговара некој потесен пенис, и не гледам причина зошто на тема љубов и секс и тоа под аннонимно име не би можела да барам одговори, или барем некој совет затоа што има интимен проблем.

Последно уредено:
nemozam da najdam snajdersko metro inace ke go merev , a neli moze so obicno metro ?

I da go meram vo normalna sostojba ili koga e ispraven ?

nemozam da najdam snajdersko metro inace ke go merev , a neli moze so obicno metro ?

I da go meram vo normalna sostojba ili koga e ispraven ?
se meri vo erekcija i ne mozes da go meris so obicno metro, samo so metro sto e svitlivo, t,e metro sto se vitka(pogledni ja slikata pogore) i u ostalom daj be kako ne vi se smaci da terate majtapi na tugja maka, ee bre makedonce i posle zasto drzavava ni propaga, od takvi kako vas, seirdzii..

а оти не побара на гоогле за просечна дебелина на пенисот чим ти пречат троловите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom