Имунитетот им важи за кога ќе зборуваат на говорница и откриваат криминали. Ова се тешки кривични дела и може да наебат на велико.Имаат пратенички имунитет.Тешко ќе го јадат.Оние кутри души што влегоа и се оставени на милост и немилост,е они ќе го јадат.\
Имаат пратенички имунитет.Тешко ќе го јадат
Некои од твоите другарчина кој се брукаја со овакви прашања, ги нема со денови,месеци па има случај и со година на форум. Јас се надевам дека нема да си и ти меѓу нив, потребен му си на темава. Искрено мислам дека нема да ти се повтори.[DOUBLEPOST=1495465714][/DOUBLEPOST]
До каде е владта?Што бидна?Недела помина ќе фатат летни одмори а зајко уште ќе фантазира дека е премиер.
На која влада?[DOUBLEPOST=1495467553][/DOUBLEPOST]Он не фантазира, oн е премиер. Nма разлика.
Зошто да се брукам?Постои влада?Јас не реков дека нема да формира,реков дека се уште нема направено а како што читам по порталиве што му бараат албанскиве партнери не би ме чудело да не ни формира.Ете Села фашистот не дал гаранција за унитарност.Некои од твоите другарчина кој се брукаја со овакви прашања, ги нема со денови,месеци па има случај и со година на форум. Јас се надевам дека нема да си и ти меѓу нив, потребен му си на темава. Искрено мислам дека нема да ти се повтори.
Гаранцијата ја дава премиерот, не некој лопатар. И претседателот на државата со тоа што има право на вето е гарантор за унитарноста.На која влада?[DOUBLEPOST=1495467553][/DOUBLEPOST]
Зошто да се брукам?Постои влада?Јас не реков дека нема да формира,реков дека се уште нема направено а како што читам по порталиве што му бараат албанскиве партнери не би ме чудело да не ни формира.Ете Села фашистот не дал гаранција за унитарност.
Ако се повлечат од преговори ќе сонува да стане премиер.Ќе си остане зајакот од Муртино а не премиер.Гаранцијата ја дава премиерот, не некој лопатар. И претседателот на државата со тоа што има право на вето е гарантор за унитарноста.
Па реално од Села не ни бараа никакви гаранции. Од Заев бараа. И ги даде човекот.На која влада?[DOUBLEPOST=1495467553][/DOUBLEPOST]
Зошто да се брукам?Постои влада?Јас не реков дека нема да формира,реков дека се уште нема направено а како што читам по порталиве што му бараат албанскиве партнери не би ме чудело да не ни формира.Ете Села фашистот не дал гаранција за унитарност.
Па нели Заев бил решен и федерација да направи од Македонија само да е на власт...абе си терате како ви одговара, секоја чест!На која влада?[DOUBLEPOST=1495467553][/DOUBLEPOST]
Овие се бивши борци од 2001г.Луѓе кои го ризикувале животот за да лигуши како тебе денес да им се смеат.
абе душички...
Не бе батка, грешка си разбрал.Ќе ти го кажам истото што му го пишав и на уште еден опонент на сдс, вашиот менталитет сумиран е: зошто да се туширам денес, кога утре секако пак ќе се испотам.
Еј а знаеш дека на убијците на нивните браќа по оружје некој во 1 по полноќ им изгласа амнестија?Овие се бивши борци од 2001г.Луѓе кои го ризикувале животот за да лигуши како тебе денес да им се смеат.
Иванов правел проценка и тоа каква,затоа бараше гаранција.Проблемот е зајакот што ќе прифати како услов за формирање на влада.Па реално од Села не ни бараа никакви гаранции. Од Заев бараа. И ги даде човекот.
Можеби требало Иванов & Co. да направат подобра пороцена на факторите на ризик при составување Влада. Помалу да ја пазат партијата и г'зот на пастирот, повеќе да внимаваат на другите актери. Уствари што ломотам и јас, Иванов правел процена....