VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Каде е? нешто не го гледамТи ставив скриншот.
Каде е? нешто не го гледамТи ставив скриншот.
Ах да, сега ја видовБарај и ќе најдеш. Оди страна поназад на моето второ реплицирање.
Наместо да плачеш зошто не сум ти одговорил, наредниот пат пред да ми го пишеш никот, стави "@" ,
вака испаѓа дека ме прашуваш, а стискаш палци да не ти одговорам, демек,
ете ја го прашав, ама он немаше аргументи и не ми одговори, значи јас сум победникот.
Буквално.@VOLK2234 Houston, do you copy?
Немој Волкчеее да се ваѓаш, ти барем читаш страна по страна.Ах да, сега ја видов
Значи,
@Кајганеро - ова е тагнување (стига нотификација)
@Кајганеро -не е тагнување ( @ + copy-paste на Кајганеро )
Така да:
Буквално.
Само ако ми стигне нотификацијаНемој Волкчеее да се ваѓаш, ти барем читаш страна по страна.
Ајде можеш и подобро, не си до толку нели? Баш таа страна ти си ја прескокнал, а секундарно реплицираш со другарчињата ако ви оди во прилог.Само ако ми стигне нотификација
Глупи муабети и постови секогаш прескокнувам по default, исто ко да не сум ги видел (освен ако не стигнало нотификација).Ајде можеш и подобро, не си до толку нели? Баш таа страна ти си ја прескокнал, а секундарно реплицираш со другарчињата ако ви оди во прилог.
То е услов за членска од вмроСмешен си.
и заборави уште нешто, strogo koristenejE na latiniCa procledena so pe4atni gre6ki za zastita na unitarnosda i kiriwskoto pisnoТо е услов за членска од вмро
Што коментираш на темава тогаш? Смешен си.
То е услов за членска од вмро
и заборави уште нешто, strogo koristenejE na latiniCa procledena so pe4atni gre6ki za zastita na unitarnosda i kiriwskoto pisno
Навистина не ми е јасно од каде толку негативна енергија во вас кога победивте?Ви, д ситизенс оф д ворлд, ви аре врајтинг он сирилик ивен вен ви шуднт ду дет.
и заборави уште нешто, strogo koristenejE na latiniCa procledena so pe4atni gre6ki za zastita na unitarnosda i kiriwskoto pisno
Ти вистина комедијант си бил.Очигледно конкрит овде ви е духовен водач на сектава,пошто сите почнувате да се изразувате со гатанки и со некој жален обид за сарказамНавистина не ми е јасно од каде толку негативна енергија во вас кога победивте?
Нека не ве нервира Грујо што се шета ко премиер, кога не е премиер, само ве трола.
Опуштете се, кај и да е, господинот Заев ќе ви донесе живот, кој до сега го немавте, ама од сега ќе го имате
Trust me on this one