- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
8 милиони евра и се вкупно Заев како градолначалник има најголем профит и можност за проневера на тие пари. Сигурно се повеќе од 700 000 евра.
Од каде тоа дека Заев има најголем профит?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
8 милиони евра и се вкупно Заев како градолначалник има најголем профит и можност за проневера на тие пари. Сигурно се повеќе од 700 000 евра.
Направи ли еднаш влада нема да има парламентарни со локалните.Многу тешко и најверојатно со локалните ќе има и парламетарни избори
Човек не си ваљда сериозен дека сега ќе му се упикуваш на Зоки за да не лежиш ќорка?Ке напраи ли Заев влада?![]()
Како да не е? Па на еден друг форум кога се разбра дека Груjo нема да напраи коалициjа со ДУИ и ја пуштив тема Честита влада на зоран Заев. Ова беше 1 или 2 март. Сега сме речиси jуни. А опциите ти ги измисли, таму да ,не , до 5 дена и т.н.Мислам дека тоа не е воопшто дискутабилно. Можеби нешто во стилот колку време ќе издржи новата влада.. но и тоа не е атрактивно.
Да те научам нешто од оваа страна на светот. Пошо сте тазе љубетели на Русија, а појма немате од неа.Almeida, za kakvi potemkinovi sela zboruvash, ama ich ne mi e jasno. Mene "ni mi vlaga, ni mi izlaga" eve da se posluzhan so ovaa staroskopska fraza, i ne ginam za nishto, barem"for the time being". Moe mislenje e deka Gruevski svitka kichma, od oprvdani ili neopravdani prichini samo toj si znae. "Меџународната" si ja vrshi rabotata i za ovie nekolku decenii edno nauchiv. Koga "Меџународната" podrzhuva nekoj vo tvojata sopstvena drzhava, se razbira pod uslov da si Makedonec, znaj deka ne e za tvoe dobro, a ti mozhesh od zemja da se tresnesh i pak, toa ti e toa. Te igraat i manipuliraat kako shto sakaat.
Само немој маде да ти дава инструкции жити се! Чкарт манипулатор е. У претходнава има две опции за кои сакав да гласам, а тоа значи дека не е баш поставена како што треба.Дајте предлог да отвориме нова анкета...
Не треба да те познавам за да донесам ваков заклучок. Ако си ти во тие 1% јас ти се извинувам, а веројатмоста да згрешам е многу мала,зошто 99% од ликовите што излегувале со оваков став во последниве години, биле слепо врзани за партија.Од кај па ти знаеш ја кој сум гласал и дали воопшто сум гласал? Се знаеме лично ја и ти ? Си седел си разговарал со мене па дојде до таков заклучок?
Тимот на Катица етапно ќе влезе и ќе го реформира ОЈО. Значи нема потреба СЈО како одделна институција да егзистира во Уставот. Доволно е да премини како оддел во рамки на постоечкото јавно обвинителство и така практично ќе ги наследи сите законски бенефиции од типот - закон за заштитени сведоци итн итн.
СЈО во секој случај ќе опстои на правната сцена, по наредба на Вашингтон нормално.
Не е дефинирано.Добро пошто ти си уставен експерт, објасни ми каква е процедурата кога мандатарот нема да успее да состави влада?
Па кога ќе видам линк од трендо педерот, духовниот гуру на бетмен, кој ги преспа овие е***и 11 години со „зезалици“, замајавање и релативизација. Тој ќе ми кажуе за волци, овца мутава.Основна лекција за лидерството наспроти шефувањето, и за обединетоста наспроти поделбата.
Тоа воопшто не е прифатливо решение, бидејќи така се затвора можноста за формирање на ново СЈО во иднина, бидејќи пастирот и пвеводбениците не беа први, а нема да бидат ни последни за кои ни притребало СЈО.
Подобро решение е менување на Уставот...
Инаку сосема скоро Бугариjа ке биде претседател на ЕУ. Златна шанса за влегуванjе на РМ. Ама треба да пребприте гjубринjата како Миленко, мирка и т.н. Од друга страна и во СДСМ има зомбинjа кои плукат против Бугариjа. Тие исто треба вие да си ги средите.
Кој ќе му биде цимер на Бетмен?Дајте предлог да отвориме нова анкета...
Издавнjето на пасоши е демократско право. Лугето сакат. Да не би Борисов присила да ги тера?Па и Бугарија треба да си ги прибере нејзините ѓубриња, почнувајќи од издавањето бугарски пасоши за Македонци само бидејќи се декларирале како Бугари по националност, па потоа со регистрирање на ОМО Илинден Пирин како македонска политичка партија во Бугарија, и се разбира, со зомбињата и изродите бугарски кои плукаат по Македонија и по Македонците нарекувајќи ги Бугари.
Многу е тешко да ме тагнеш кога јадеш бабури.На Алма понудиму. Изгоре една негова да биди.
После во порака пишими како сака да испадни, да ги активирам дуплите акаунти.