Шо да прави? Па, може да се донесе закон каде ќе се дефинира дека луѓето ако сакаат може да работат со давачки кон државата, а ако не сакаат не мора. Кој како милува.Шо да прави следно? да кради?
Не знаеме кои се намерите на „чадорот“. Ништо не е случајно. Се се прави и правеше за да има нова власт. Ни изборни резултати не беа важни, итн.. Не ми е јасно, зошто имаше потреба од избори, кога „чадорот“ со мали напори ќе формираше мнозинство и во стариот пратенички состав.mandatot ke go dobijat ljockite, el crpnatiot e samo za ukras. na zalost na pogolemiot del od ovde prisutnite so selektivni setila za sluh i gledanje ova ne im e jasno.
Тебе другар некој македонец да не ти ебел мајка или жена што вака се однесуваш?Или татко ти да не те злоставувал како мал па бараш тука на форумов внимание?Он да не е обвинител бе? Заjко, а? Ама го тргна Груjо хахах. Ке видиме сега шо ке праи. Како знам менталната состоjба и jасното сознание дека без грчкото име креираниот вештачки идентитет ке се сруши он нема да може да смени името. А тогаш нема ни ЕУ ни НАТО.А тогаш нема ни борба со корупциjа ни економски напредок. Ништо чудно и новите Мирка и Латас како алма да му го разсипат мозокот со бугарофобиjа и теориjа на заговор од темните сили. Ке видиме. Но има голем повод за оптимизам. Полошо од Груjче -тешко, невозможно е!
Ako ideme striktno po Ustav, nikoj ne trebashe da dobie mandat do izbor na pretsedatel na Sobranie.Сакаш да се навратам пак? Одамна пишував за ова. Напишав дека нашиот устав не предвидува давање на мандат по втор пат. Значи, пишува дека по 10 дена од конституирање на Собранието се дава мандат. Нема ништо за втор, трет пат.. Ако си следел, ќе си го знаел мојот став.
Си правел муабет со Мичо од 5-ти спрат?Еее.... светските планови никој не смее да ги попречи. Веројатно секоја влада е со странски аманет кај нас. Јас и за владите на Груевски слушав дека се поставувани со странско влијание. Ова од луѓе на висока позиција сум го слушнал.
Кој Мичо од петти спрат, гледаш дека биле луѓе на високи позиции. Нема шанси да бил некој под десетти спрат.Си правел муабет со Мичо од 5-ти спрат?
Стојко, здраво. Имаше прашање кон мене и одговорив.Не знам како да ти кажам, ама генерално Универзумот го заболе Стојко за твојот став.