Не сакав многу да се „вложувам“ во ова кое е беспредметно за расправија. Темава е друго.
Не сакав многу да се „вложувам“ во ова кое е беспредметно за расправија. Темава е друго.
Бреееј, брзо оздравеле од повредите, што е убаво да се лекуваш на народна сметка додека истовремено деца и постари луѓе умираат од тешки болести бидејќи државата одбива да им плати за лекувањата.
Сликата е од потписите кога му ги носеа.Бреееј, брзо оздравеле од повредите, што е убаво да се лекуваш на народна сметка додека истовремено деца и постари луѓе умираат од тешки болести бидејќи државата одбива да им плати за лекувањата.
http://republika.mk/777120Многу ме интересира како ќе изгледаат известувањата на Сител, Курир и Република по врачувањето на мандатот.
Остај тоа граматика и јазици туку ова со мандатот што го даде Хорхе, уставно е?Не сакав многу да се „вложувам“ во ова кое е беспредметно за расправија. Темава е друго.
Еее.... светските планови никој не смее да ги попречи. Веројатно секоја влада е со странски аманет кај нас. Јас и за владите на Груевски слушав дека се поставувани со странско влијание. Ова од луѓе на висока позиција сум го слушнал.На Заев не смее да му се дозволи да формира влада.
Теле невидено си.
Сакаш да се навратам пак? Одамна пишував за ова. Напишав дека нашиот устав не предвидува давање на мандат по втор пат. Значи, пишува дека по 10 дена од конституирање на Собранието се дава мандат. Нема ништо за втор, трет пат.. Ако си следел, ќе си го знаел мојот став.Остај тоа граматика и јазици туку ова со мандатот што го даде Хорхе, уставно е?
Сива економија не е продавање на 5-6 раце коприви кои сам си ги собрал или штаве и киселец кои ти растат во дворот. Ниту тоа му дава удар на економијата на Македонија.Јас не реков да не се казнат оние со милионски суми. Напротив. Секој за своето.
А за сивата економија да ги прашаме што мислат оние кои легално продаваат, со даноци и други давачки.
Не знам како да ти кажам, ама генерално Универзумот го заболе Стојко за твојот став.Сакаш да се навратам пак? Одамна пишував за ова. Напишав дека нашиот устав не предвидува давање на мандат по втор пат. Значи, пишува дека по 10 дена од конституирање на Собранието се дава мандат. Нема ништо за втор, трет пат.. Ако си следел, ќе си го знаел мојот став.